Mikor bekapcsolom a gépem olyan 10 percig normálisan fut a játék, utána belassul és elkezd szaggatni. Mi lehet a probéma?
Nem lehet, hogy valami tulmelegszik?
Everest-tel nezd meg mi hany fokos. Ha a CPU vagy a GPU tulmelegszik akkor szokott ilyet csinalni.
(Tigi)
nézd meg a videókártya hűtőjét is h forog-e , mert lehet h megszorult.
amugy meg ajánlatos 4-5 havonta egy-két csepp varrógépolajat csepegtetni a ventillátorok csapágyaihoz , és akkor elkerülhetők az ilyen problémák. (már ha ezzel sikerül megoldani)
szia. a hdd is tulmelegedhet / föleg a maxtor/ én egy külün hütést szereltem az aljára.
virus is lehet a mi megváltoztatja a win32 alkalmazást nehezen lehet megtalálni nagyon allatomos./ megzabálja a memoriat/ számold ki mennyi szükséges a játék futásához, nézd meg a feladatkezelőben a memo állapotot.
Megnéztem a Feladatkezelöt:
Fizikai memória
Összes:1047852
Rendelkezésre álló: 634316
Rendszergyorsítótár 376336
Lefoglalt memória
Összes: 323736
Korlát: 5666232
Csúcsérték:465524
Kernelmemória
Összes: 86560
Lapozható:50560
Nem lapozható:36000
cseréld ki egy egyszerü videokártyára, nézd meg melyik játék birja el , teszteljed.
a video kártya is hibás lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!