A partíció az a C és D kötetet jelenti?
Figyelt kérdés
Konkrétan arról van szó, hogy szeretnék biztonsági másolatot készíteni és azt hallottam, hogy nem jó oda menteni, ahol a Windows van, hanem máshova. Na nekem a Windows a C-n van, tehát elméletileg a D kötetre odamenthetem, akkor jól teszem?2009. febr. 10. 20:28
2/6 anonim válasza:
igen jól mondod. tulajdonképpen a partíció azt jelenti hogy a merevlemezed hány részre van felosztva. azért nem érdemes a "windows"os partícióra rakni az adataidat mert újratelepítéskor törlődnek, vagy használhatatlanná válhatnak. ha a D-re másolod az adataidat amik fontosak neked és valamilyen oknál fogva újra kell telepíteni a géped akkor 100% hogy megmaradnak az adataid ha a D-re mentetted a dolgaidat
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! Biztos akartam lenni hogy nem rontok el valamit, nem igazán vagyok szakember.
2009. febr. 10. 20:42
4/6 anonim válasza:
Csak arra vigyázz, nehogy a "D" az a CD legyen. Sokan szeretik egyben hagyni a winchestert. Ami nem jó - pont ezért, mert újratelepítéskor minden eltűnhet.
5/6 anonim válasza:
"valamilyen oknál fogva újra kell telepíteni a géped akkor 100% hogy megmaradnak az adataid ha a D-re mentetted a dolgaidat"
Azért mérget ne vegyünk erre a kijelentésre :) De nagyobb az esély arra, hogy a D-re mentett megmarad, ha csak a C-t törli, mintha a C-n lennének a fontos adatok :D
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is a válaszokat, mostmár majdnem minden világos. Valami azért még nem egészen. Ugyanis amikor elkezdtem akkor kiírta azt a lehetőséget, hogy végez a gép önmagától naponta, hetente, vagy havonta biztonsági mentést, vagy ha ezt nem akarom, akkor majd én dönthetem el, hogy mikor szeretném a következőt. Úgy vagyok ezzel, hogy nem igazán szeretem az ilyen automatikus dolgokat, majd én eldöntöm hogy mikor és mit is akarok. Namármost, hogy ha elvégzem az első biztonsági mentést a D kötetre, és ez megvan, akkor ha mondjuk 2 hónap múlva eszembe jut, hogy vannak a gépen újra nekem fontos adatok és menteni szeretném, akkor ha újra megcsinálom, akkor az új az hozzáadódik az első mentéshez, vagy egy teljesen új "csomag" lesz ott és a régit törölni kell? Na ez nem egészen világos még nekem, ha ebben is segítenétek az jó lenne.
2009. febr. 11. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!