Ez azt jelenti hogy csökkent a notebookom akksijának a teljesítménye?
Nem kell kicikizni,nem értek hozzá.
Szóval a noti max olyan 98%-ra töltődik fel,mindig kiírja ennyinél hogy nem töltődik.Miért?Ennyit romlott a teljesítménye?Vagy ez nem ezt jelenti ? Mikor megvettem bírt 3 órát,most 2 se.(November vége fele lesz egy éves)
Mivel lehet kímélni az aksit?
"Nem kell kicikizni,nem értek hozzá. "
Csupán 1 éve megvan neked, csak lehetne már lövésed a témáról.
"Szóval a noti max olyan 98%-ra töltődik fel,mindig kiírja ennyinél hogy nem töltődik. Miért?"
mert a náladnál okosabb mérnökök így akarják
"Ennyit romlott a teljesítménye?"
nem, csak nincs csepptöltés.
"Mivel lehet kímélni az aksit?"3
mondjuk ha asztalit használnál, vagy LEGALÁBB bedugnád 230-ra, és kivennéd az aksit, amikor otthon vagy.
micsoda pökhendi alak vagy te, 2 óra akárhány perces :DD
bocsi, kérdező, az offért, de nem bírtam megállni :) brrr borzalom...
"Nem kell kicikizni,nem értek hozzá. "
Csupán 1 éve megvan neked, csak lehetne már lövésed a témáról.
Ha 10éve használ valakit notit, akkor se kötelező, hogy a hardverdolgokhoz értsen a felhasználó. A TVt is csak néznie kell, nem szerelni.
Normális stílusban kérdeztek, miért vagy ilyen kis paraszt tapló?
"LEGALÁBB bedugnád 230-ra, és kivennéd az aksit, amikor otthon vagy"...ez mellesleg a mai laptopoknál nem játszik különösebb szerepet.
Amúgy:
Aida vagy Everest nevű programot felteszed
És ott energiagazdálkodásnál mutat infókat az akksiról is, elhasználódást, jelenlegi teljesítményt stb. (nekem pl 3 éves laptop, 25%-al teljesít kevesebbet)
Ráadásul 1év gari van rájuk, szóval megvan az esélye hogy hamar tönkremegy, esetleg a gépen futó felesleges cuccok kilövésével lehet növelni a működési időt, szal azis bejátszik túl sok dolgt futtat a gép, számol, melegszik, esetleg egy kiporolás sem árt, hogy kevésbé pörgesse a ventit stb + jól beállított energia gazdálkodás....ezek segíthetnek.
Elötem:
1 év gari aksira mert kb. 1 évet bir utána újat kell venni (ez a lényeg)
teljesen rendben van. a gép nem tartja folyamatosan töltés alatt az akkut, csak akkor kapcsol be, mikor a töltöttsége egy bizonyos érték alá esik (általában 90%), pont azért, h kímélje, ugyanis a folyamatos töltés pár hónap alatt teljesen gallyra vágná.
az h majdnem felére esett vissza a kapacitása, betudható annak h gyakran van akkuról használva, így gyakran van lemerítve-újratöltve. egyszerűen elhasználódik, akku se egy örök életű dolog
Köszi szépen mindenkinek!
Kivéve az elsőnek,te suttyó paraszt!
Amúgy azért is tettem fel a kérdést,mert hol azt olvastam h ki kell venni az akksit,hol azt hogy ennek semmi értelme... :(
Szóval nemtudtam most mitcsináljak :)
Szívesen máskor is.
Első voltam.
imádom a sztereotípiákat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!