Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Telefonzár feltörő kódot...

Telefonzár feltörő kódot találok valahol?

Figyelt kérdés
Elnyomkodta a lányom a telefonomat és megváltoztatta a telefonkódomat véletlenül :( Samsung S5230-as telefonról van szó! Így nem is enged a menübe lépni mert úgy volt beállítva hogy bekapcsolás után rögtön azt kérte! Tudtok nekem segíteni hol tudnák kódot találni erre? Mert a szervizbe egy kisebb vagyon lenne :( köszönöm előre is!!
2011. jan. 27. 19:17
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Tudom, ne trollkodjak. Szeretném valaki segítségét kérni. Amit ezuton már előre is köszönök.

Talán beleillik a kérdéskörbe, nekem is van bajom a teloval.

Navon T400 - as. Tudom a sim kódot. Telefon kódját is. De ki akarnám iktatni a telefonnnak ezt a kódját, ne kérje...

Pl hívtak és nem lehetett felvenni. Semmit nem reagált a képernyője a nyomkodásra :(

És a számkaraktert se engedte felhúzni, mint alapba...

Ha simán fel akarom oldani, lakat, képernyőt felfelé húzom, és megjelennek a számok. Be tudom ütni, és működik...

Beállítások, gyári visszaállítás segít ezen?

Mégse akarnám " le billentyű zárolni " ezzel a móddal.

Víbert töltöttem csak le a telefonra, azt újra kell letölteni?

Mikor megvettem, és bűvöltem megtaláltam ezt a beállítást. " Telefon zár ".

Nem túl rég ismerős körbe ellopták a telefont. Az illető darabig benthagyta a simet, mert kicsörgött neki, ha hívta az akitől ellopták.

Arra gondoltam, ha netán erre a 10.000. Ft telora fájna valaki foga, elhagynám, bármi más, ne tudja másik kártyával se használni.

Ha csak valami kódfejtővel ki nem derül a kód.

Utólag mégegyszer bocs hogy belefolytam a beszélgetésbe...

2017. dec. 21. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!