Telefonzár feltörő kódot találok valahol?
nekem vodafone 547 i hez kén valami kod h ugy vissza álljon alap hejzetbe mivel ki szeretném függetleniteni 5 probálkozás van erre ugye na és 4 et már el használtam de nem merem az utolsot is félek h elszurom tudna valaki ijen kodot elvilek lekéne reset elni de gözömsincs h hogyan kell
semmmijen utasitást nem találok rola szoval ijen kod kéne v valaki segitsen kifüggetleniteni
svn:78
imei:353896040102745
vodafone 547i
s/n : 326102930845
vodás
remélem remélem minden adatot sikerült megosztanom és remélem tudtok segiteni megháhálom :) köszi sziaztok
Sziasztok!
Nekem egy vodafone 547-es telefonhoz kéne függetlenítő kód.
Tudnátok e segíteni?
IMEI: 359621033784950
S/N : 328002388947
kösz
sziasztok.
a samsunghoz annyi segítséget tudok adni, hogy én igaz nem ilyen típust hanem másmilyet, feltettem a gépre a flash litle 3.1-et, letöltöttem a hozzá való firmware-t (europe vagy valami ilyesmi szerepelt enne ). lényeg ugye hogy magyar is legyen benne :)
majd beállítottam a programot, kivettem a telefon aksiját 5 másodpercre. nyomva tartorram a *, bal service gomb és a középső OK gombot, közben rá dugtam a gépre a telefont usb kábelen és elindult a flashelés. folyamat vége, ha minden oké és rendben a telefon beindul. sok sikert.
Segítenék benne de én is 3 órát szívtam (2-t a keresgéléssel).
üdv: Csaba
elözöhöz.
esetleg szervizbe vidd be :)
Sziasztok!
Nekem Nokia C6-01-es telefonom van, és a lopásvédelmi kódot felejtettem el rajta, így nem tudok sim kártyát cserélni, pedig aktuális lenne. Tud valaki segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!