Telefonzár feltörő kódot találok valahol?
Figyelt kérdés
Elnyomkodta a lányom a telefonomat és megváltoztatta a telefonkódomat véletlenül :( Samsung S5230-as telefonról van szó! Így nem is enged a menübe lépni mert úgy volt beállítva hogy bekapcsolás után rögtön azt kérte! Tudtok nekem segíteni hol tudnák kódot találni erre? Mert a szervizbe egy kisebb vagyon lenne :( köszönöm előre is!!2011. jan. 27. 19:17
1/21 anonim válasza:
Melyik kódot nem tudod a PIN kódot?
2/21 A kérdező kommentje:
Nem hanem a telefonkódot :(
2011. jan. 27. 19:31
3/21 anonim válasza:
*2767*3855# - GYÁRI Viszzaállítás mindent TÖRÖL!!!
Ezt úgy kell beírni, hogy nincs bent a SIM kártya a telóban. De még utána nézek neked, hátha van más megoldás.
4/21 anonim válasza:
Ha a fentivel nem megy, akkor próbáld a *2767*2878#
Ezután a biztonsági kód 0000 áll vissza.
5/21 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ahogy bekapcsoltam rögtön kéri a kódot és ezeket nem fogadja el! Nem csak az a baj hogy elnyomkodta a kódot hanem az is hogy ha bekapcsolom rögtön azt kéri és nem tudom használni a telefont!! :(
2011. jan. 27. 20:07
6/21 A kérdező kommentje:
csak a 4-8 karaktert engedi beírni..ezeket a kódokat nem...
2011. jan. 27. 20:07
8/21 anonim válasza:
szia, sikerült? nekem is hasonló a problémám, írj légyszi privibe!
9/21 A kérdező kommentje:
Igen kivettem a kártyát belőle de nem sikerült :(
2011. jan. 29. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!