Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért kékhalálozik kétpercenké...

Miért kékhalálozik kétpercenként a 7?

Figyelt kérdés
Mióta megvettem az új gépem win7-el futott tökéletesen. Aztán egy régi játék miatt xp-t telepítettem. Nemrég újra ráraktam a 7-et, de 2 percenként kékhalál. Vírus nincs, driverek az eredeti lemezről. Igaz, csak vista, és xp driver van rajta, de régebben futott a vistással gond nélkül. Win7 jogtiszta. 5letek?
2011. jan. 23. 10:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy hülye, hanem hogy hülyeséget mondott. Egyébként nincs igazad Neked sem. Ha leformázod a winyót, sőt még új partíciót is raksz rá, akkor tökmindegy, hogy hányszor, és milyen oprendszert raksz rá. Emiatt nem makkanhat meg egy gép sem! Persze, ha csak egymásra pakolgatod őket össze vissza, akkor az úgy már lehetséges.
2011. febr. 18. 08:57
 12/15 anonim ***** válasza:

Kár is ezen vitatkozni, mivel egyértelműen hülyeség. Ha rendesen formázva van az adott partíció telepítésnél, akkor nincs gáz.

Ha meg nem, akkor az már önmagában is probléma, mert úgy nem illik új oprendszert telepíteni.

Már csak praktikussági okokból kifolyólag sem, nembeszélve a hibalehetőségekről.

2011. febr. 18. 14:12
 13/15 vagyokakilehetek ***** válasza:
kedves kérdező ha te ennyire okosnak tartod magad hogy szépen kiosztod a társaság azon tagjait akik megpróbáltak segíteni akkor minek kérdezel???
2011. febr. 18. 14:55
 14/15 A kérdező kommentje:

Tisztelt "vagyokakilehet"! Senkit nem osztottam ki, csak a véleményemet írtam. Egyébként már régen megoldottam a problémát. És csak azért fejeztem ki gondolataimat, hogy akik esetleg olvasgatják a válaszokat, nehogymár azt higgyék, hogy ha gyakran telepítünk oprendszert, az elronthatja a gépet. Ha betartjuk a játékszabályokat, akkor nem ölhet meg hardveregységet, egy szoftver telepítés. Hidd el, valamennyire konyítok hozzá! :D

A kérdést pedig azért tettem föl, mert hirtelen már nem volt 5letem, s gondoltam gyorsan kapok itt segítséget.

Azért köszönöm mindenkinek, aki próbált segíteni!

2011. febr. 18. 17:57
 15/15 A kérdező kommentje:
Kedves "vagyokakilehetek", bocsi a neved elírásáért! :D
2011. febr. 18. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!