Miért kékhalálozik kétpercenként a 7?
Kár is ezen vitatkozni, mivel egyértelműen hülyeség. Ha rendesen formázva van az adott partíció telepítésnél, akkor nincs gáz.
Ha meg nem, akkor az már önmagában is probléma, mert úgy nem illik új oprendszert telepíteni.
Már csak praktikussági okokból kifolyólag sem, nembeszélve a hibalehetőségekről.
Tisztelt "vagyokakilehet"! Senkit nem osztottam ki, csak a véleményemet írtam. Egyébként már régen megoldottam a problémát. És csak azért fejeztem ki gondolataimat, hogy akik esetleg olvasgatják a válaszokat, nehogymár azt higgyék, hogy ha gyakran telepítünk oprendszert, az elronthatja a gépet. Ha betartjuk a játékszabályokat, akkor nem ölhet meg hardveregységet, egy szoftver telepítés. Hidd el, valamennyire konyítok hozzá! :D
A kérdést pedig azért tettem föl, mert hirtelen már nem volt 5letem, s gondoltam gyorsan kapok itt segítséget.
Azért köszönöm mindenkinek, aki próbált segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!