Miért kékhalálozik kétpercenként a 7?
nézz körül a házban is. hátha a hűtő elmozdult a prociról.
vagy a videokártyánál...
Utolsónak: ezen már túl vagyok, eredmény ugyanaz.
Elsőnek: Szerinted ez megoldhatja a problémát? Hiszen előzőleg is ezekkel a driver-ekkel futott, s nem volt gáz. Azért megpróbálom. Már jönnek le az új driver-ek.:D
Na hát azért nem mondanám, hogy mindig a legújabb driver a legjobb ám!!!
Én mindenesetre szétszedném a gépet, ha széttod és nem barmolod szét a garancia matricát, kifújod, megnyomkodod igényesen a dolgokat, majd teljes formázás és újrarakod megint. Más ötletem nincs...
Akkor csinálj egy képet ha tudsz a kékhalálról, amin olvasható a szöveg. Utánanézünk, hogy mivel van gondja.
Mert ez így már kezd furcsa lenni. :) Vagy az is elég ha a hibakódot, és azt a részt beírod ahol leírja, hogy melyik részben/milyen fájlban történt a hiba.
Túl sokat telepítgetted. Nem szabad annyiszor! Tönkre fog menni a géped! Nekem is ez volt :S
24/L
Az nem hülyeség amit az utolsó írt! Ha folyton telepítgeted ez nem tesz jót neki! Egyszer Windows 7 aztán mondjuk xp aztán meg megint a 7 az nem tesz jót neki! Az enyém ettől ment tönkre és az mondta hogy ez a baj aki javította! Meg amikor bekötettül a netet akkor is azt mondták!
Szal ne hülyézd le mert így van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!