Szerintetek hány év múlva mennek ki a "divatból" az asztali pc-k?
Szerintem az asztali gépek soha nem mennek ki a divatból. Például azért nem, mert ahogy már előttem is írták a mostani processzorok nagy hőteljesítményét valahogy el kell vezetni és ahhoz nagy hűtőfelület kell. Egy laptopban a fizikai adottságaiból adódóan nincs lehetőség arra, hogy komolyabb munkára fogva a gépet hűvösen lehessen tartani a processzort. Arról nem is beszélve, hogy akinél a játék az elsődleges szempont, biztosan nem vesz majd laptopot. Igaz az, hogy gyors kis gépek vannak ma már, de a kis méret kompromisszumokkal jár.
Lehetne ezt a témát órákon át tárgyalni, de a lényeg az, hogy akinek komolyabb grafikai munkára vagy játékra kell gép, azoknak felejtős a laptop. Az "átlagembernek" aki csak netezik, filmet néz vagy néha játszik valami kisebb gépigényű játékkal és/vagy hurcolászni is akarja, pl kolesz vagy munka miatt, annak a laptop a jobb választás. A laptop előnye még, hogy elenyészően keveset fogyaszt.
utolsó: nem értek egyet.
hosszútávon egy tablet simán kivált egy laptopot.
és szerintem esztétikailag is szebb, és használni is élvezetesebb, mint egy agyonunt xp-t.
Örülök,hogy sokan vannak úgy mint én. :)
Mindenkit felpontoztam,függetlenül attól,hogy más volt a véleménye... ! Köszönöm így utólag a sok választ. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!