Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek hány év múlva...

Szerintetek hány év múlva mennek ki a "divatból" az asztali pc-k?

Figyelt kérdés
Már most is az újságok csak laptopokkal vannak tele...pedig én jobb szeretem az asztali pc-ket :( A másik ami bosszant engem,hogy a hagyományos mobilok sincsenek már...sehol nem kapni lassan,pedig én inkább azokat szeretem,habár ez egyéni szoc. probléma ...szóval kissé aggaszt ez az egész. Persze haladni kell a korral de azért az gáz lesz (számomra) ha 3-5 év múlva csak ilyen érintőképernyős cuccosok lesznek. Ki hogy van ezzel ? Nem kioktatást kérek,hanem hogy ti hogy látjátok ezt az egészt,és persze a fő kérdésemre is kérek válaszokat :)
2011. jan. 12. 17:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az asztali pc-k nem mennek ki a divatból, a monitor méret miatt, mert hiába lehet azonos teljesitményű laptopokat venni, az egyre nagyobb méretű monitorok életben tartják őket
2011. jan. 15. 07:16
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerintem az asztali gépek soha nem mennek ki a divatból. Például azért nem, mert ahogy már előttem is írták a mostani processzorok nagy hőteljesítményét valahogy el kell vezetni és ahhoz nagy hűtőfelület kell. Egy laptopban a fizikai adottságaiból adódóan nincs lehetőség arra, hogy komolyabb munkára fogva a gépet hűvösen lehessen tartani a processzort. Arról nem is beszélve, hogy akinél a játék az elsődleges szempont, biztosan nem vesz majd laptopot. Igaz az, hogy gyors kis gépek vannak ma már, de a kis méret kompromisszumokkal jár.

Lehetne ezt a témát órákon át tárgyalni, de a lényeg az, hogy akinek komolyabb grafikai munkára vagy játékra kell gép, azoknak felejtős a laptop. Az "átlagembernek" aki csak netezik, filmet néz vagy néha játszik valami kisebb gépigényű játékkal és/vagy hurcolászni is akarja, pl kolesz vagy munka miatt, annak a laptop a jobb választás. A laptop előnye még, hogy elenyészően keveset fogyaszt.

2011. jan. 23. 11:44
 13/17 anonim válasza:

utolsó: nem értek egyet.

hosszútávon egy tablet simán kivált egy laptopot.

és szerintem esztétikailag is szebb, és használni is élvezetesebb, mint egy agyonunt xp-t.

2011. jan. 23. 18:04
 14/17 anonim ***** válasza:
Igazad van, persze élvezetesebb használni egy tabletet, szebb is, de azt azért megnézném, hogy hogy fut rajta egy komoly játék, vagy hogyan lehetne rajta AutoCAD-ezni vagy hasonló dolgok. Lehet én vagyok túl földhöz ragadt, de nem tudom elképzelni hogyan tudja majd kiváltani az egeret az érintőképernyő. Én például a touchpadot se szeretem.
2011. jan. 24. 07:21
 15/17 anonim ***** válasza:
Na igen, meg itt nem a tablet és laptop - hanem a laptop és az asztali PC volt a kérdés! a tablet persze hogy kiválthatja majd a laptopot, de az asztali PC-t soha
2011. jan. 24. 07:31
 16/17 A kérdező kommentje:

Örülök,hogy sokan vannak úgy mint én. :)

Mindenkit felpontoztam,függetlenül attól,hogy más volt a véleménye... ! Köszönöm így utólag a sok választ. :)

2011. jan. 26. 19:13
 17/17 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam,hogy remélem még jó sokáig fennmaradnak a palettán a PC-k...szívből remélem.
2011. jan. 26. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!