Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egyesek miért irkálnak ki...

Egerecske kérdése:

Egyesek miért irkálnak ki hazugságokat a közöségi oldalra az adatlapjukhoz? Pl Beszélt nyelvek: angol, francia de azt magyarul se tud.

Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 14:40
1 2
 11/12 anonim válasza:

A 22:25-ös amit írt, nagyon szép és esetleg működhetett volna Kosztoláyniék korában, amikor a fiatalságot még egy bizonyos műveltség jellemezte. De ugye te sem gondolod komolyan, hogy az a 16 éves p*csa, aki még a magyar irodalmat se képes megtanulni és a "köccce, léccci, lávcsi, puszyyee" és hasonló szavakat használja, azért teszi így, mert annyira tudja az idegen nyelveket? Ugyan már.

"Itt nálad va na baj, túl komolyan veszed. Mért kéne az igazat írnia? "

Mert őszintének kéne lenni, nem képmutat, jellemtelen hülyének.

Erről még annyit, hogy mindenki azt hiszi, hogy attól, hogy elkezd egy idegen nyelvet, már TUDJA is. Baromság. Ezért nem veszek én komolyan semmiféle korombelit, akinél 3 idegen nyelv van kirakva. Ugyan már! Egyet se képesek megtanulni, csak menőzni akarnak, mert tanulják.

2011. jan. 23. 13:22
 12/12 anonim ***** válasza:

2. vagyok. Hr-es a szakmám, (most Gyeden vagyok). Tudod, milyen jó "szűrők" a közösségi oldalak? Iszonyú nagy segítség, hogy kit hívjunk be álláspályázatra és kit nem.

Nálunk (nagy komoly cég) azok a legnyerőbbek, akik vagy nincsenek fent rajtuk, vagy pedig csak a kötelező alapadatokkal, maximum egy vagy két fotóval.

Szerinted ez a válasz hasznos.

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 01-10 15:05

Jelenleg idestova 2 éve munkanélkülin vagyok

vagyis munka nélkül

mert pénz nélkül a fekete melobol tartom fel magamat

pont ezek a HR s dolgok végett

tudnál nekem segiteni hogy elhelyezkedhessek ???????

Mint HR s ??

2011. jan. 23. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!