Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egyesek miért irkálnak ki...

Egerecske kérdése:

Egyesek miért irkálnak ki hazugságokat a közöségi oldalra az adatlapjukhoz? Pl Beszélt nyelvek: angol, francia de azt magyarul se tud.

Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 14:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
divat
2011. jan. 10. 14:42
 2/12 anonim ***** válasza:
A papír, (meg a monitor) mindent elbír, nemdebár? Én meg inkább a másik felével találkozom inkább, hogy tud 3 nyelven, folyékonyan, de csak a magyart írja ki. :) Ez egészségesebb egy fokkal szerintem.
2011. jan. 10. 14:53
 3/12 anonim ***** válasza:
Itt nálad va na baj, túl komolyan veszed. Mért kéne az igazat írnia? vadidegen emberkknek nemigen van köze ahhoz hogy ő kiféle-miféle, aki meg ismerős, az úgyis tudja az igazat. Egyébként erre vigyázz is, az ember iszonyú sok infót kiad magáról, egyesek igen könnyen vissza tudnak ám vele élni...
2011. jan. 10. 14:59
 4/12 anonim ***** válasza:

2. vagyok. Hr-es a szakmám, (most Gyeden vagyok). Tudod, milyen jó "szűrők" a közösségi oldalak? Iszonyú nagy segítség, hogy kit hívjunk be álláspályázatra és kit nem.

Nálunk (nagy komoly cég) azok a legnyerőbbek, akik vagy nincsenek fent rajtuk, vagy pedig csak a kötelező alapadatokkal, maximum egy vagy két fotóval.

2011. jan. 10. 15:05
 5/12 anonim ***** válasza:

Na ha 1 HR s ezekszerint itélimeg a munkaerőt akkor elég rossz emberismerő

:D

2011. jan. 10. 15:08
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem sértődtem meg, sőt! Bóknak veszem :)
2011. jan. 10. 15:09
 7/12 anonim ***** válasza:
mi is az a HR?
2011. jan. 10. 15:50
 8/12 A kérdező kommentje:

Na igen, aszem h valhol amikor regiztrálunk ezkre az oldalkra ott van az is h ,pontos infókat adjunk meg ha a baárataink könyebben megtaláljon. Nme veszem ezeket komolyan csupán csak kiváncsiságbol kérdeztem, de szerintem is divat lett,mint pl az is h hol laksz: LOndon,, aztán valahol egy csöp kis faluban van kicsiny kis országunkban.

A másik meg: Telefonszám 123, nem tudom, kulcsot nem adjak, és hasonló kiirások. MIndenki maga döntse el h milyen infót ad meg magárol, és ha van olyan amit nem szeretne közzétenni azt a részt egyszerüen üressen hagyni.

2011. jan. 10. 18:30
 9/12 anonim ***** válasza:

Attól, hogy nem tud magyarul helyesen írni, még elég jól beszélheti a megadott nyelveket. Sőt, lehet, hogy azért nem tud jól írni magyarul, mert túlságosan is az idegen nyelvre összpontosított. A nyelvtantanítás is inkább az idegen nyelvet szolgálja ki, mint a saját anyanyelvünk megismerését.

A másik az, amikor tanulta egy kicsit az adott nyelveket, de elbüszkélkedik velük, holott egy egyszerű szerkezetű mondatot sem tud összerakni. Facewiwen is vannak, akik mindenféle nyelvet beirkálnak nagy büszkén; úgysem tudja senki sem ellenőrizni.

2011. jan. 10. 22:25
 10/12 anonim ***** válasza:
:)))))))))))
2011. jan. 11. 01:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!