Egyesek miért irkálnak ki hazugságokat a közöségi oldalra az adatlapjukhoz? Pl Beszélt nyelvek: angol, francia de azt magyarul se tud.
2. vagyok. Hr-es a szakmám, (most Gyeden vagyok). Tudod, milyen jó "szűrők" a közösségi oldalak? Iszonyú nagy segítség, hogy kit hívjunk be álláspályázatra és kit nem.
Nálunk (nagy komoly cég) azok a legnyerőbbek, akik vagy nincsenek fent rajtuk, vagy pedig csak a kötelező alapadatokkal, maximum egy vagy két fotóval.
Na ha 1 HR s ezekszerint itélimeg a munkaerőt akkor elég rossz emberismerő
:D
Na igen, aszem h valhol amikor regiztrálunk ezkre az oldalkra ott van az is h ,pontos infókat adjunk meg ha a baárataink könyebben megtaláljon. Nme veszem ezeket komolyan csupán csak kiváncsiságbol kérdeztem, de szerintem is divat lett,mint pl az is h hol laksz: LOndon,, aztán valahol egy csöp kis faluban van kicsiny kis országunkban.
A másik meg: Telefonszám 123, nem tudom, kulcsot nem adjak, és hasonló kiirások. MIndenki maga döntse el h milyen infót ad meg magárol, és ha van olyan amit nem szeretne közzétenni azt a részt egyszerüen üressen hagyni.
Attól, hogy nem tud magyarul helyesen írni, még elég jól beszélheti a megadott nyelveket. Sőt, lehet, hogy azért nem tud jól írni magyarul, mert túlságosan is az idegen nyelvre összpontosított. A nyelvtantanítás is inkább az idegen nyelvet szolgálja ki, mint a saját anyanyelvünk megismerését.
A másik az, amikor tanulta egy kicsit az adott nyelveket, de elbüszkélkedik velük, holott egy egyszerű szerkezetű mondatot sem tud összerakni. Facewiwen is vannak, akik mindenféle nyelvet beirkálnak nagy büszkén; úgysem tudja senki sem ellenőrizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!