Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » (SOS) Miert nem ismeri fel az...

(SOS) Miert nem ismeri fel az LCD TV-t a szamitogep mint monitor?

Figyelt kérdés
MIkor ki huzom a normal monitorom es ra teszem a TV-t akkor meg megy de mikor lekapcsolom es vissza azt irja ki ,hogy /hatosugaron kivul/(out of range) .Ha ijenkor vissza dugom a normal monitort az se megy amig nem adok 1 restartot.
2010. dec. 19. 13:29
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
A BIOS -t meg tudja jeleniteni es azt is mikor a windows logja jelenik meg , onnantol irja ki out of range-t mikor jon az ,hogy Sing In ...Ez jelent valamit?
2010. dec. 19. 15:39
 12/17 anonim ***** válasza:
Hát nemtudom. Ha a windowsban beállítod a monitor (ezesetben a TV) felbontását és nem mégse gombbal lépsz ki, akkor elvileg kikapcsoláskor el kéne mentenie. Ha nem húzod ki a kábelt, bekapcsoláskor fel kéne ismernie és beállítania a felbontást. Beállítottad, hogy a TV legyen az elsődleges megjelenítő?
2010. dec. 19. 15:42
 13/17 A kérdező kommentje:
Azt hol kel bealitani? De nem hiszem ,hogy ez lenne a gond mivel soha nem hasznaltam 1xerre ket monitort gondolom nics semmi elalitva...
2010. dec. 19. 15:47
 14/17 anonim ***** válasza:
Windows XP-nél asztalra jobb katt és "Tulajdonságok" ; Windows 7 esetén ugyanott "Képernyőfelbontás", Vistánál talán "Személyre Szabás". Egyébként kifogytam az ötletekből.
2010. dec. 19. 15:49
 15/17 A kérdező kommentje:

Na hat arra jutottam ,hogy ujra tettem a videokartya Drivert es 1280x768 ra tettem idaig minden rendeben ujrainditas utan is .. Meg ki irja az out of range-et mikor kapcsolodik be a logo elott vagy 2 masodpercre nemtudom mert ... de mukxik.

De koszonom ,hogy segitettel.

2010. dec. 19. 16:23
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a problémám ugyan ez a tv mint a tied én Safe Mode ba eltudtam indítani ami előtt betöltene a windowst F8 at nyomsz és kiválasztod a Safe Mode-ot.
2012. jan. 23. 20:58
 17/17 anonim ***** válasza:
Csináltam a problémáról egy videót [link]
2012. jan. 27. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!