Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » DELL Monitor - A számítógép...

DELL Monitor - A számítógép bekapcsolása után, kikapcsol a monitor - Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Nem tudom mennyire számít a márkája, gondoltam leírom. Úgy néz ki ez a monitor kikapcsolósdi, hogy néha olyan mintha semmi baja nem lenne és tudom használni, néha meg nem:) Még a windows betöltőablakáig se jut el a monitor... fogalmam sincs hogy mi a hibája, ötletek?:S
2010. júl. 2. 14:33
 1/6 A kérdező kommentje:
Lehet hogy a géppel van a baj és nem a monitorral?:O
2010. júl. 2. 14:34
 2/6 anonim ***** válasza:
lehet. de lehet, hogy csak a tápkábele kontakthibás. A monitor hátuljába menő vastag fekete kábelről van szó. a monitor hátuljánál mozgasd meg.
2010. júl. 2. 14:45
 3/6 A kérdező kommentje:
kipróbáltam és most sem jó:( kihúztam, átdugtam másik konnektorba:D (mintha ez segítene:D) de nem vált be..:( azért köszönöm a tippet!:)
2010. júl. 2. 15:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Póbáltad másik gépbe? Ha nem akkor is szerintem a videókártsával lessz a baj. Nekem is így volt. A videókártyák nagyon érzékenyek és egyszer amikor ki akartam venni a hankártyát leütöttem róle egy kis kiálló cellácskát. Utána olyan volt mindtha a monitor lenne a hibás. Mozgasd meg a videókártyát egy kicsit benne vagy nézesd meg.
2010. júl. 2. 15:18
 5/6 anonim válasza:
esetleg probalj uj vagy legalabb masik videokartya drivert telepiteni
2010. júl. 2. 15:30
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! uhhh:) megpróbáltam egy másik gépbe és teljesen jól működik..így akkor tényleg a videókártyával van a baj.. :S
2010. júl. 4. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!