Milyen megoldást javasolnátok?
de fentebb írtam azt hogy lehet fóliáztatni a géped olyanra amilyenre akarod...
egyik weblapon megveszed azt a gépet amit kinézel még ha nem is olyan a színe de van hitel lehetőség is. a másikon meg befóliáztatod olyanra mire akarod. ebben mi a nehéz megérteni???
de te tudod. inkább várj vele míg valahol találsz vagy kapsz. addig szépen ki is megy a divatból a gép a kiépítésével ami majd aztán megint nem lesz jó neked.
ráadásul mi van ha például megunod majd a pink színt?
akkor megint sírsz hogy jujj jujj miért ilyen színt választottam...
csak nem hagyott nyugodni a dolog hogy nem találtam se én se te megoldást erre a kényes problémára.
ha már ennyire ragaszkodtál a kikötéseidhez a géppel kapcsolatban megpróbálok még egyszer segíteni.
és úgy látom mégis találtam megoldást
ezt a linket ugyan már ajánlottam neked egy korábbi kommentben fentebb
de akkor itt nem láttam a részleteket a vásárlási és fizetési feltételeknek. ezért aztán bővebben belelapoztam az oldalba és láss csodát... mit is találtam.
Fizetési módok
* utánvét - kiszállító futárszolgálatnak fizeti ki a termék ellenértékét az átvétel időpontjában
* előre utalás: e-mailben ProForma számlát küldünk, amelynek alapján az átutalás megtörténhet. A vételár számlánkra történő beérkezését követően a megrendelt árut üzletünkben átveheti, vagy kiszállítjuk. A számla eredeti példányát az áruval együtt adjuk át.
* készpénz, bankkártya : üzletünkben történő áruátvétel esetén
* PayPal : legelterjedtebb online fizetési megoldás. A web-bolt rendelés feladása után, online fizetheti ki az áru ellenértékét.
* Budapest Áruhitel
* Cetelem Áruhitel
* Grenke Leasing lízing
és itt a CETELEM HITEL is elérhető amit kerestél eredetileg is....
remélem ez már megfelel. ha igen a sok munkáért cserébe csekkolhatnád a sok kommentemben a kis zöld kezecskéket :D
Boldog Karácsonyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!