Mennyibe fog kerülni a későbbiekben új androidok telepítése mai eszközökre, ha muszáj ez egyáltalán?
Mi értelme annak hogy UI 6 -om van újonnan, de már az UI7 rendszeren törik a fejüket?. Azt elismerem tényleg hogy az Android 6 és 7 verziók régiek, de az Android 13-14 korszerűek szerintem. Valahol csak lesz végállomas szerintem: A mobil eszközből ennyit éri meg kihozni.
Sőt valaki még használ Android 4-5 verziót is, és nem cserél edzközt. A Windows is hova fejlődik már? Érdekelne hol állnak már le a fogyasztók részére a fejlesztések. Én valamit azért veszek hogy sokáig használjam, nem azért hogy két évente cseréljek. Sokba van.

Nincs külön díja, mert az eszközhöz kapod a rendszert, és azt támogatja még 1-2 generációváltásig. Utána elavul, nem fogják fejleszteni és majd a következő cserénél megkapod a következő generációt.
Mivel nem létezik hibátlan rendszer, és jönnek új technológiák és igények, mindig fejleszteni kell és újakat kiadni.
Csak ne tudnál mindig ilyen hülyeségeket kérdezni.

"40 év felett nincs értelme a mesterséges inteligenciával foglalkozni, már aki most 38 évnél idősebb."
LOL.
36 vagyok, most tanulom az AI-t és a programozást.
Ettől függetlenül te nyugodtan kiköltözhetsz egy barlangba. Ott nincs okoseszköz.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!