Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mennyibe fog kerülni a későbbi...

Kisdanibrian19830112 kérdése:

Mennyibe fog kerülni a későbbiekben új androidok telepítése mai eszközökre, ha muszáj ez egyáltalán?

Figyelt kérdés

Mi értelme annak hogy UI 6 -om van újonnan, de már az UI7 rendszeren törik a fejüket?. Azt elismerem tényleg hogy az Android 6 és 7 verziók régiek, de az Android 13-14 korszerűek szerintem. Valahol csak lesz végállomas szerintem: A mobil eszközből ennyit éri meg kihozni.

Sőt valaki még használ Android 4-5 verziót is, és nem cserél edzközt. A Windows is hova fejlődik már? Érdekelne hol állnak már le a fogyasztók részére a fejlesztések. Én valamit azért veszek hogy sokáig használjam, nem azért hogy két évente cseréljek. Sokba van.

márc. 19. 17:35
 1/5 A kérdező kommentje:
Sok öreg egyáltalán nem ért az okos eszközökhöz, de én se vagyok már fiatal. 40 év felett nincs értelme a mesterséges inteligenciával foglalkozni, már aki most 38 évnél idősebb. A további fejlődés a tinik és a huszon évesek dolga. És nem örülnék neki ha a harmincas negyveneseket semmibe vennék. Sok a bűnözés is manapság a neten, lehúzzak a számlakat.
márc. 19. 17:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nincs külön díja, mert az eszközhöz kapod a rendszert, és azt támogatja még 1-2 generációváltásig. Utána elavul, nem fogják fejleszteni és majd a következő cserénél megkapod a következő generációt.

Mivel nem létezik hibátlan rendszer, és jönnek új technológiák és igények, mindig fejleszteni kell és újakat kiadni.

Csak ne tudnál mindig ilyen hülyeségeket kérdezni.

márc. 19. 18:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

"40 év felett nincs értelme a mesterséges inteligenciával foglalkozni, már aki most 38 évnél idősebb."

LOL.

36 vagyok, most tanulom az AI-t és a programozást.

Ettől függetlenül te nyugodtan kiköltözhetsz egy barlangba. Ott nincs okoseszköz.

márc. 19. 18:53
 4/5 Farkas999 ***** válasza:
69 éves vagyok és 4 mesterséges intelligenciát használok. Soha nincs kèső tanulni
márc. 20. 08:19
 5/5 Hintalow ***** válasza:
Ennek a kölöknek amúgy lenni vicces fogyaték? Vagy csak valami minimál herbált tol? 😀
márc. 20. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!