Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Twitteren hogyan lehet egy-egy...

Twitteren hogyan lehet egy-egy oldalt "megjelölni", "elmenteni", hogy a későbbiekben megtaláljam?

Figyelt kérdés
+1: Mi az a Retweet ?

2022. dec. 1. 13:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát simán csak ranyomsz magára a szövegre. Pl a telexnél ranyomsz magára a telex feliratra és megjelenik a hírfolyam, majd ott lesz a követés(follow) opció.

A retweet= megosztás

Azt amit megosztottál látni fogják akik követnek téged vagy megnézik a te adatlapodat ahol vannak a tweetjeid.

2022. dec. 1. 18:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Elnézést, ha félreérthetően írtam: nem oldalkövetésre gondoltam, azt már meg tudom tenni. Azt az opciót keresem, ahol az oldalon belül megjelenő, egy-egy konkrét tartalmat el tudok menteni, hogy később könnyebben megtaláljam, mintahogy a fácsén a "Mentve" opció.
2022. dec. 1. 19:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Egy tweet-et nem tudsz így menteni. Vagy beszivecskezed, és a profilodon a kedvelések menüpont alatt megnézheted vagy retweeteled/megosztod
2022. dec. 1. 22:23
 4/6 A kérdező kommentje:

KELL, HOGY LEGYEN! Csak használatba venni nem tudom!

Legalsó kép a "felhasználói fiók".

Fölötte toll-ikon, lehetőséget adva a hozzászólás írásához.

Alulról harmadik a három pöttyel jelölt, (...) "TOVÁBBIAK" névre hallgató lehetőség.

Ott kínál valamiféle egyénileg alakítható rendszerezhetőséget , úgymint

-TÉMAKÖRÖK ,

-KÖNYVJELZŐK ,

-LISTÁK és

-TWITTER KÖR

Ha a KÖNYVJELZŐ , a kis fecskefarkú könyvjelző ikonra katt, akkor felajánlja hogy "Ments el Tweeteket későbbre. Ne veszítsd el a legjobbakat! Jelöld meg könyvjelzővel a Tweeteket, hogy a jövőben könnyen megtaláld őket."

És kész! Nem írja, egy-egy hírre hova kattintsak ahhoz, hogy könyvjelzővel jelölje és így "félretegye", hogy ne kelljen később hetekre, hónapokra, évekre az összes létező és újan érkező hír közül visszakeresni.

2022. dec. 2. 07:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Ja bocs most látom én is

A megosztás ikonra nyomva (szívecskétől egyből jobbra)

Előjön a könyvjelző lehetőség

És elmenti későbbre

Nem is tudtam, hogy van ilyen 😀

2022. dec. 2. 13:29
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi, így már megvan itt is! Mindketten okultunk.

Köszönöm a választ!

2022. dec. 2. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!