IT support-ként lesz a későbbiekben továbblépési lehetőségem?
Figyelt kérdés
Röviden: BME-n idén végeztem Bsc-n mérnökinfón. A gyakorlatomat egy automotive cégnél töltöttem, de éreztem, hogy nagyon nem az én területem, nem tetszett.
Viszont jelenleg nem találok állást rendszermérnöki, hálózatbiztonsági területen ahova behívnának, mindenhol tapasztalatot várnak el, interjúig el sem jutok. IT supportként tudnék jelenleg elhelyezkedni. Szerintetek érdemes elmenni support-nak és onnan lesz majd továbblépési lehetőségem? Nagyon frusztrál, hogy nem dolgozok.
Köszönöm a válaszokat!
2023. júl. 24. 12:27
1/1 anonim válasza:
Persze, ezbevett dolog, hogy it support majd később a biztonság irányába megy. Csak arra figyelj nagyon, hogy folyamat képezd magad és a szakmában fontos papírokat szerezd meg, ha kell, akkor fizesd ki te. Tehát a lényeg, hogy ne kényelmesedj bele a pozidba, mert akkor biztosan megragad a tudásod és nem haladsz majd semerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!