Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Instagram nem engedi az...

Jonathan14 kérdése:

Instagram nem engedi az arcfelismertést, vajon miért?

Figyelt kérdés
Belépek, és fekete képernyő fogad, nem engedi hogy az arcfelismerést elvégezzem. Ez az újratelepítés után van ,előtte meg folyton azt dobta be,hogy sikertlene a feltöltés... Miért? Supportnak irtam de nem küldte el az emailt nekik. Valakinek ötlete?

2021. nov. 15. 20:21
 1/6 anonim ***** válasza:
65%

Bugos a rendszer, az lenne a csoda, ha rendesen működne.

Nem nagyon tudst vele mit csinálni, ez ilyen.

2021. nov. 15. 20:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Miután a fb-on megszüntette ezt a funkciót a cég (ott írja is a menüpontban), talán ugyanígy tett vele az instán is.
2021. nov. 16. 11:55
 3/6 A kérdező kommentje:
Akkor oda az accountom? Mert még mindig nem tudok belépni... :(
2021. nov. 18. 05:39
 4/6 anonim válasza:
Nekem ugyanez a problémám.. 3 napja nem enged be. És ez a zenekarom profilja ráadásul... ha a sajátom lenne azt leszarnám. Totál kiidegel. Hiába probáltam többször is újra telepíteni vagy más telóról bejelentkezni.. semmi.
2021. nov. 20. 05:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Leállítja arcfelismerő rendszerét a Facebook 2021. november 02. [link]

"Az egyre növekvő számú kritikák elől saját virtuális világ, úgynevezett metaverzum építésébe menekülő Facebook a sokasodó aggodalmak miatt leállítja arcfelismerő rendszerét – jelentette be a névváltoztatásáról is nemrég döntő társaság.

...

A magát Meta Platforms-ra átkeresztelő Facebook azt közölte most, hogy több mint 1 milliárd ember ún. arcfelismerő sablonját törli a lépéssel. Az arcfelismerő rendszert a napi aktív felhasználók közel harmada kapcsolta be.

A rendszert világszerte mindenhol lelövik, várhatóan december végére fejezik be az ezzel járó munkát."

Érintett platformok: Facebook, Whatsapp, Instagram, Messenger

2021. nov. 20. 09:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Közben másik telon belépve maradtam és ott mivel nem lett törölve az jnsta most észleltr és elküldte a videót és jó lett....
2021. nov. 21. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!