Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mennyi idő megtanulni a...

Mennyi idő megtanulni a Linuxot Windows felhasználoként?

Figyelt kérdés
Virtuális gépen letöltöttem az Ubuntut, de nagyon bonyolultnak tűnik az egész. Egy fájl telepítéséhez meg használatához fél órát vagy órákat kell utána néznem, hogy mit hogyan csináljak, meg hogyan kell kezelni a terminált stb..

ma 13:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Mit akarsz kezelni a terminálban? Majdnem minden elérhető a grafikus felületen keresztül is.

Egyébként próbáld meg a Linux Mint Cinnamont, az kicsit Windowsosabb felületű.

ma 13:49
 2/11 A kérdező kommentje:
Most pl egy Ubuntu témát töltöttem le és azt akarom futtatni, de még úgy sem sikerül hogy folyamatosan kérdezem a Chatgpt-t. Mindig hibákba ütközök.
ma 13:50
 3/11 anonim ***** válasza:
Milyen témát töltöttél le?
ma 13:58
 4/11 A kérdező kommentje:
Candy icons 0.8.9
ma 14:02
 5/11 anonim ***** válasza:

És hogy csináltad?

Le kell tölteni a .tar.gz fájlt, ez egy tömörített fájl. Ki kell csomagolni, lesz egy candy-icons nevű mappát.

Fájlkezelővel megnyitod a saját mappád, és megkeresed a .local mappát. Ez rejtett mappa, úgyhogy be kell kapcsolni a rejtett fájlok mutatását.

A .local mappában csinálsz share mappát, abba egy icons mappát, és oda bemásolod a candy-icons mappát.

ma 14:07
 6/11 T. Feri ***** válasza:
0%
A linux használatához rengeteg internetes keresésre van szükség. Minden műveletsor leírása külön keresést igényel, mivel nincs megfelelő leírás az egész rendszerre, minden részletet külön-külön fel kell deríteni. De egy idő után nagyon sok parancs megszokottá válik. Idő kell hozzá.
ma 15:02
 7/11 anonim ***** válasza:
Ebben ne hasonlítsuk már a windwoshoz, ahol nem is lehet témákat letölteni már...
ma 15:53
 8/11 A kérdező kommentje:
Inkább maradok témák nélkül, minthogy egy szaros letöltés miatt fél napot keljen baszkolodnom meg kódokat beírogatni minden szarhoz. Nem is értem hogy van ennek az OP rendszernek létjogosultsága
ma 15:57
 9/11 A kérdező kommentje:
windowsba 2 kattintás
ma 15:57
 10/11 anonim ***** válasza:
62%
Én #5-ös leírása alapján 10 perc alatt megcsináltam, nem értem mit bénázol
ma 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!