Miért nem tudom formázni a C meghajtót? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Ezt írja ki: A windows nem tudja formázni a meghajtót. Lépjen ki minden lemezkezelő programból,amely ezt a meghajtót használja,és gondoskodjon róla,hogy a meghajtó tartalma semelyik ablakba se legyen látható. Ezután próbálkozzon újra a formázással.
Minden ablakot minden programot bezártam ami csak a C-hez kapcsolódik és még így sem volt hajlandó megmozdulni :S
2010. nov. 8. 18:29
1/7 anonim válasza:
Maga alatt, már hogy formázná meg?
2/7 anonim válasza:
Bootolj be az operációs rendszered telepítő CD-jéről, és onnan formázd.
3/7 anonim válasza:
Saját maga alatt akarod a windózt megformázni???
4/7 anonim válasza:
Na egyszerűbben mondva, olyan mintha saját magad alatt lévő széket ki akarnád húzni.
5/7 A kérdező kommentje:
Gyerekek én mint kezdő számítógép kezelő mégis honnan tudjam ezeket a dolgokat? XD
Amúgy kösz a segítséget most már elboldogulok vele :)
2010. nov. 8. 19:17
7/7 A kérdező kommentje:
Lehet,nekem viszont elegem van abból hogy folyton embert hívok az ilyen pitiáner dolgokhoz! Ráadásul ez a formázás+újratelepítés nem is nagy cucc csak elsőre tűnik annak.
2010. nov. 8. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!