Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tudok játszani a...

Miért nem tudok játszani a laptopon?

Figyelt kérdés

Elmeletileg egy elég jó gamer laptopom van. Asus TUF Gaming 15.

Tegnap letőltöttem 2 játékot. Jó igaz az elsőt azt annak tudtam be,hogy kb 20 éves játék biztosan azért nem jó. El is engedtem kitöröltem. (Bud Redhead volt egyebkent) a másik meg Shadow Legends. De ennel meg olyan lassú volt alig akarta betölteni a játékot amikor meg sikerült nem volt a billenytyűzet jó. Nem tudtam semmit csinálni csak az egérrel kattingatni. Ezért azt is kitöröltem. A laptoppal van a baj? Vagy én vagyok a gyökér? 😂😂😂

febr. 3. 08:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Sanszos hogy mindkettő.
febr. 3. 09:44
 2/4 CspCsj ***** válasza:

Rákeresve az első játék címére ezt találtam és működik.

[link]

(kicsomagolás után a "game.exe" fájlt indítsd)

Egyébként Windows 10-11 rendszeren próbálod?

Ha alul a Start menü gombján jobbegérgombot nyomsz, és a megjelenő listában az Eszközkezelőt választod, - utána a felugró ablakban a "Processzorok" és a "Videokártyák" kategóriákban mit látsz. (pl. duplaklikkre megnyílik)

febr. 3. 13:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyik cím sem nagy igényű. Kompatibilitási, vagy esetleg driver probléma lehet.
febr. 3. 17:14
 4/4 anonim ***** válasza:

az elsőt valszeg rosszat szedtél le, ami még régi oprendszerre volt és nem a mostanira szoval nem volt kompatibilis

a második egy android játék, amit pc emulátorral játszhatsz amik legtöbb esetben elég rosszak müködnek de nem az igazik

van egy béta app/emuja a googlnek egész jól megy de nincs fent minden és azért az se tökéletes

nem tudom mivel probáltad vagy hol játszani az utobbit?

febr. 6. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!