2024-ben Macbook Pro 2016? Rossz vétel?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Jön a karácsony, asszony régebben mondta hogy milyen jó lenne neki egy Macbook, szóval birizgatja a fantáziámat….sajnos nem értek ilyenekhez, elkezdtem keresgélni és azt látom hogy a 2015-6-os Macbook Pro-k 100.000ft környékén mozognak, ami nekem furcsa….általános felhasználásra, (Word használat, film nézés, szóval semmi komoly) jó lehet még? Vagy már annyira elavult hogy még 100.000ft is kidobott pénz lenne érte?dec. 9. 23:20
1/6 A kérdező kommentje:
Köszi hogy szóltál! Elnéztem, ha esetleg nem nagy gond, tudnál segíteni hogy hogyan kell törölni? Nem látom ezt az opciót. A tippeket is köszönöm, sajnos ezeket se tőle, se ismerősi körökből sem hallottam, igaz ahogy írtam nem is értek ezekhez.
dec. 9. 23:56
2/6 anonim válasza:
Szerintem az, kidobott pénz. Működhet is (ki tudja meddig), és akár használható is lehet (konfigurációtól is függ), de 2018 előtti gépet már nem érdemes vásárolni, nincs olyan macOS, ami még támogatott és mindenféle mókolás nélkül feltelepíthető lenne rá. Ráadásul Intel-es Mac, aminek még max. annyi előnye lehet, hogy natív Windows-t is tudsz rá telepíteni (mondjuk minek...), de ha komolyan Mac-ben gondolkodtok, akkor csak az M-es széria az, amit ma érdemes venni (akár az Air-t, nem kell Pro). Persze az messze nem a 100.000 Ft-os kategória.
3/6 anonim válasza:
Egy 9-10 éves laptopot megvenni csak azért mert almás nagyon rossz ötlet. M-es széria, ahogy #3 javasolta. Akár egy 2020-as M1. De azok 200-tól kezdődnek használtan.
4/6 anonim válasza:
130 000 körül máe kapsz új laptopot, garival ami nem egy 8 éves almás hulladék.
Ha Macbookot akarsz venni akkor minimum M1, a régebbi inteles Macbookok nem ajánlottak.
5/6 fmaxy válasza:
Ne vegyél Inteles gépet, nagy csalódás lesz. A prémium resellerek (iStyle, iCentre) kínálnak részletfizetési lehetőséget is. Ja és minimum 16gb ram, 512 ssd társaságában!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!