Epson ecotankos nyomtatóm a sárga szint nem adagolja, pedig van benne tinta? Mit tudnék ezzel kezdeni?
Figyelt kérdés
Nyomtattam egy képet, az még rendben volt szín-ügyileg, de mivel csíkos volt így csináltam egy fejtisztitást, nyomtató tisztitást. Majd mikor nekiálltam nyomtatni egyszerűen eltűnt a zöld szín illetve a sárga mert a zöld karácsonyfa pl kék lett így valószínűleg a sárga színnel van baj. Hetente egyszer minimum nyomtatok, így nem valószínű a beszáradás, kivenni , megrázni nem tudom a tintákat, mert ugye beépített, de a nyomtatót kicsit megmozgattam, "lötyög" benne minden tinta és felénél lejjebb egy sincs a tartóba. Van valami ötletetek hova tűnt a sárga és mit tudnék csinálni, hogy rendben legyen ? Elég drága nyomtató volt és most 1,5 éves . Vennék bele tintát ha az a baj, de ha nem akkor nem dobnék ki 10 ezret rá.nov. 30. 18:52
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!