Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Xerox lézernyomtató?

Xerox lézernyomtató?

Figyelt kérdés

A mostani HP tintasugaras nyomtatómat szeretném lecsere

élni, mivel sokallom a 240 oldal tintapatronért a 10k Forintot,és mivel én úgyse nyomtatok színessel felesleges megvennem. Xerox Phaser 3020 lézernyomtatón gondolkodtam, mivel abba csak fekete toner kell, ami 1500laponként 25k. Van valakinek? Tudtok véleményt mondani róla?

okt. 30. 23:58
 1/8 anonim ***** válasza:
tegnapelőtt 00:53
 2/8 anonim ***** válasza:

WorkCentre nyomtatóm van. 3 év alatt nem tudtam elhasználni a gyári tonert. A fícsörök egy része már elavulttá vált a firmwareben, de az alap működés hibátlan. Jól szerelhető. A toner drága, de a papírköltség alacsony. A Xerox Windows app kifejezetten jó és használható.

A Phaser szériát sajnos nem ismerem.

tegnapelőtt 03:54
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem is egy 3025 WorkCentre van 3-5000Ft egy utángyártott chippes toner az eredeti próba toner 500 oldal, azóta az 5. utángyártottat eszi ami 1500 oldal 🤫

[link]

Persze az 50000-res gépbe 30-ért veszek tonert. 😁

tegnapelőtt 07:15
 4/8 anonim ***** válasza:

Ja a "WorkCentre" az a Phaserre épített szkennert jelenti csak ettől multifunkciós a kütyü. Ugyan az a toner kell bele. A nyomtató megegyezik.

Nem kell bedőlni a marketing bullshitnek, utángyártott tonerrel is szépen nyomtat. És úgy tényleg patkány olcsó.

tegnapelőtt 07:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Lézerből inkább HP, de csak ha nem Windowst használsz, vagy pedig Brother.
tegnapelőtt 09:45
 6/8 anonim ***** válasza:

A HP és a Brother a legdrágább lapköltségű lézernyomtató.

#4 Csak nem mindegy, hogy honnan veszed a tonert és az milyen minőségű. Nagyon mellé lehet vele nyúlni. Cégnél volt olyan, hogy a bérbeadónk tonert váltott és utána folyamatosan rossz volt a nyomat meg állandóan szervizelték a gépeket. Nem az egyik nyomtató, hanem az összes!

tegnapelőtt 18:03
 7/8 anonim ***** válasza:

#6 Megkerestem, ezt használom és idáig nagyon jó igaz ez 5000Ft.

[link]

Kb 15Ft-ba van nekem egy oldal nyomtatása. Nyomtató/papír/toner árát is bele kalkulálva.

tegnapelőtt 20:11
 8/8 anonim ***** válasza:
#6 Mi? 12 ezerért megtöltik a tonert és bár "hivatalosan" 2000 oldalt bír, simán nyomtatsz vele 4000-et is. Az meg 3 forint laponként.
tegnapelőtt 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!