Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » GNS3 Cloud hibára megoldás?

GNS3 Cloud hibára megoldás?

Figyelt kérdés

GNS3-ban van egy projektem, ahol GNS3 VM-en fut az egész.

Korábban már működött az, hogy Cisco IOSv M6 routerhez hozzá kötöttem a NAT Cloudot, hogy legyen internetem.

Viszont egyik napról a másikra azt tapasztaltam, hogy a NAT Cloud le van csatlakoztatva a routerről (nem általam) és amikor vissza akarnám kötni, akkor bejön a plase wait ablak (waiting for http://localhost:3080), majd a további hibaüzeneteket kapom:

Timeout after 30 seconds for request [link] Please check the connection is not blocked by a firewall or an anti-virus.

Error while getting compute list: Operation timeout

Ezt az sem oldja meg, hogy a tűzfal és az anti vírus is ki van kapcsolva.

Miután eltűnik a waiting ablak, onnantől az egész GNS3 projektem megbénul, a GNS3 VM lefagy.

Nem tudom így mennyire érthető a problémám, de ha valaki már találkozott hasonlóval, akkor minden tippért hálás vagyok!

#internet #router #cloud #gns3 #gns3 vm #nat loud
ma 21:17
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!