Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tisztelt Fórumozók ! Segíts...

Tisztelt Fórumozók ! Segítséget kérek a következő problémára:Van egy Samsung Galaxy A53 5G telóm.Tükröztetni szeretném smart tv-re és buta tv-re.Mi a teendő ? Azt már kinyomoztam, hogy ez a telo nem kezeli az MHL adaptert.Köszi, Géza ( 75 éves...

Figyelt kérdés

nov. 24. 21:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Vezetéknélküli képernyőtürközés. Fentről lehúzva megnyílik az értesítő + eszközsáv, ha ott van kiválasztja ezt a lehetőséget. Ha nincs a beállításokban megtalálja. Ha megvan a rendszer valószínűleg elég interaktív és vizuális segédlettel segíteni fogja a párosításban.

Utóbbi az okos tvre vonatkozik. Butatvhez ajánlom a chrome castet. Ez egy külső androidos Google rendszer amit hdmivel tud csatlakoztatni a tvhez. Ha beszerzett egy ilyet akkor ugyanúgy mehet a vezetéknélküli képernyőtürközés.

nov. 24. 22:28
 2/4 anonim ***** válasza:
A Chromecast egy sokoldalú eszköz, vannak kifejezetten ilyen célra olcsóbb, külsőre hasonló vezeték nélküli adapterek. Feltéve ha van HDMI port a tévén, azaz nem idősebb 15-20 évesnél.
nov. 25. 09:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Van a tv-n HDMI csatlakozó,esetleg 1-2 nevet kérhetek a chromecast helyett ?
nov. 26. 09:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Az a gond a keresés szempontjából, hogy ezeknek nincs egységes neve, ezért nem írtam én sem. Valahol simán csak tévéokosító, máshol Miracast adapter, esetleg HDMI vezeték nélküli adapter. Többnyire úgy néznek ki, mint valamelyik Chromecast, pl. ez (ami már elfogyott): [link]
nov. 26. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!