Samsung Galaxy A53 5G mobilomon hogyan tudom feloldani a képernyőzárat, ha elfelejtettem a jelszót? ADATVESZTÉS NÉLKÜL kellene feloldani!!! Google és Samsung accountom van. De a Samsungnál nem lett sajnos beállítva a hozzáférés.
Ha a jelszo nelkul siman ki lehetne utni, a vilagon semmi ertelme nem lenne a kepernyozarnak, szoval nem, nem tudod a pasikad / baratnod / ferjed / felesedeg telojat kioldani.
Egy napi szinten hasznalt jelszot amit ugye minden kioldasnal hasznalnod kell, azt nem lehet csak ugy elfelejteni, szoval ennek a sztorinak hianyzik egy jo nagy resze.
Biometriával oldottam fel a telefont eddig. Ritkán kérte a jelszót. Mivel hosszú volt, ezért pár napja megváltoztattam. És sajnos azzal a lendülettel el is felejtettem. Számomra fontos fényképek videók vannak rajta, amit valahog, vissza szeretnék szerezni (iker kislányaim születése, elhunyt édesanyámról az utolsó fényképek)
Szóval kerek a történet.
Segítséget kértem, nem támadást.
“ Ritkán kérte a jelszót. Mivel hosszú volt, ezért pár napja megváltoztattam.”
Ez nekem bűzlik, de ne legyen igazam.
Oké. Visszaadom a tulajnak, vagyis magamnak. Köszi a segítséget.
Jelenleg 24 óránként próbálkozhatok 1 jelszóval.
Azért köszi annak aki segíteni próbált és nem trollkodni.
Szolgaltatónál voltam bent (számlával) de csak teljes adatvesztéssel tudnák feloldani.
Így marad a próbálkozás 24 óránként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!