Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kérdés , hogy tudom láthatóvá...

Kérdés , hogy tudom láthatóvá tenni, és átmásolni a mappában lévő fájlokat?

Figyelt kérdés

Fájlkezelő probléma, amit hoztam ma nektek, ebben segítsetek.

Adott két win10-es gép úgy oldom meg a fájlcserélést a két gép között wifin, hogy megosztott mappa az egyiken , másikról hozzáfér és átmásol.

A probléma akkor van mikor olyan mappát másolnék át, ami meghaladja a 100gb-ot vagy többet? (videó,játék stb.) akkor az a gép ahova másolnék át a fájlkezelőben üresnek látja a mappát. Az első gépen ott van a fájl a másodikon üres a mappa. Így nem tudok semmit átmásolni.

Nem írásvédett, nem rejtett, meg van osztva a mappa mert a többit is onnan másolom.

Vajon mi a megoldás?

nov. 22. 21:09
A kérdező szavazást indított:
Nem lehet megoldani
B válasz
Hülye vagy
Ehhez se nyúlj hozzá
Segítek
5 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
Na és mi az a B válasz?
nov. 22. 23:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát, hogy hogy lehet látni, és átmásolni a nagy fájlokat.
nov. 23. 15:50
 3/3 CspCsj ***** válasza:

Esetleg ezt próbálnám:

- Azon a gépen (partíción), ahol a másolni kívánt fájlok vannak, létrehoznék a megosztott mappa mellé egy új mappát (pl. "megosztas2")

- Ebbe áthelyezném a "láthatatlan" fájlokat (illetve az ezeket tartalmazó mappákat, hogy ne keveredjen össze minden)

- Végül ezen az új mappán beállítanám a megosztást.

[link]

Ha így megy, akkor a hozzáférési jogosultságok keveredtek össze, - Windows-nál előfordul.

tegnapelőtt 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!