Hogyan lehet egy megfigyelő kamerarendszer HDD tartalmát PC ben is láthatóvá tenni? Tehát legyen fájlrendszere és betűjele. Mert jelenleg Unallocated és a PC nem lát rajta semmit a tartalmát sem? Van e ilyen progi ami konvertálja a HDD-t?
Figyelt kérdés
2021. febr. 18. 13:59
1/7 anonim válasza:
A HDD olyan fájlrendszerre van formázva amit a windows nem ismer. Rögzítő függű, de ez valószínűleg valamilyen linux prtíció lesz.
A rögzítőbe rakd vissza a hdd-t és a rögzítő segítségével exportáld ki a rögzített dolgokat, vagy tölts le egy linux telepítőt, arról bootolj be live módban és úgy próbáld meg a hdd tartalmát tallózni
2/7 anonim válasza:
Nem is értem miért lett kiszedve a helyéről. Ha adatot akarsz róla, akkor használd a gyári hálózati kliens progit hozzá!
3/7 A kérdező kommentje:
Mert nincs hozzá gyári hálózati progi.
2021. febr. 22. 07:31
4/7 anonim válasza:
De van! Semmit nem adnak anélkül
5/7 A kérdező kommentje:
Ok kedves akárki akkor én vagyok az elő példa hogy NINCS HOZZÁ ezért fordultam a fogyasztóvédelemhez.. Máskülönben használnám ha lenne..
2021. febr. 23. 07:33
6/7 anonim válasza:
Na mondjuk hogy egy DVR/NVR által formázott HDD-hez hogy jön a fogyasztóvédelem...
A rögzítő csatlakozik a hálózatra? Ha igen, akkor minimum, hogy van egy webes felület amin keresztül kezelni lehet
7/7 A kérdező kommentje:
Kb úgy, hogy a tartozékok nem érkeztek meg hiányos a cucc.. Mindegy is nem ez volt az eredeti kérdés.
2021. febr. 24. 08:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!