Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy lehet láthatóvá tenni a...

Retro Nagi kérdése:

Hogy lehet láthatóvá tenni a partíciót?

Figyelt kérdés
Feltettem a Win10- et, de a másodlagos partíciót nem látja. Próbáltam a Lemezkezelőben láthatóvá tenni de olyat írt ki, hogy a kijelölt művelet dinamikussá konvertálja a kijelölt alaplemez(eke)t, ha konvertálja, akkor egyik kötetről se lehet majd indítani az operációs rendszert. Egyszer be is fürödtem vele, tényleg nem tudta indítani, azt írta ki angolul, hogy nincs fent op. rendszer aztán újratelepítettem megint, de még mindig fennáll a probléma. Nem látja a partíciót.

2022. febr. 4. 13:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Mekkora a lemez meret, es milyen tipusu az elso particio (mbr/gpt)?
2022. febr. 4. 13:31
 2/3 A kérdező kommentje:
Ezt írta ki amikor még két meghajtó volt (D: E:), a C: mellett E:- hez nem nyúltam hozzá csak D:- hez, szóval a másik kettőt kötetet töröltem, Win10- et felraktam a C- re: The GTP formatted disk contains partition, that has no PARTITION BASIC DATA GUID type but before and after there are PBDG (C: and D:). A lemez mérete 500Gb, C: 100Gb a többi a D:
2022. febr. 4. 13:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Mutasd
2022. febr. 4. 14:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!