Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Erre milyen megoldás létezik?

Erre milyen megoldás létezik?

Figyelt kérdés

[link]

Adott egy Asus tuf a15 AMD Ryzen 5 7535HS processzorral és Nvidia 3050 rtx videó kártyával.

A problémám az,hogy random elkezd befagyni a windows 10 és win 11 alatt is a laptop időközönként egy nap 2x minimum.

Majdnem minden létező megoldást próbáltam amit a neten találni lehet.Valamennyit javult a helyzet mert a többi érték is vörös sávban volt.

Bios-t frissítettem,"tiszta" driver telepítést is csináltam a videó kártyánál,mind hiába. Drivereket frissítettem a legújabbakra,még is kiugróan magas a dpc...

Garanciális még a laptop,szerintetek vigyem vissza?

UI: Van a gépnél memória,ssd stb teszt,hibát nem talált sehol...

#Asus TUF A15 #windows 10/11 befagyás hang
nov. 21. 18:17
 1/6 A kérdező kommentje:
Tehát semmi...
nov. 22. 08:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Vidd vissza, így láttatlanból nem tudni mi a baja. Linux-al próbáltad már?
nov. 23. 01:20
 3/6 A kérdező kommentje:

Még nem.Oké,hogy vigyem vissza,de neten azt írják,hogy ez windows 10-11 alatt nem egyedi eset,hogy ilyen előfordul. Biztos van rá valami megoldás amivel javítható. Ha meg valóban a laptop ekkora szar akkor visszakérem a pénzem...

De mit mondtam,minden játék tükörsimán fut rajta. Semmi lag,de ez a kicseszett random 1másodperces hang befagyás nagyon irritáló. https://www.youtube.com/watch?v=ayndfhu6W40

Túl melegedés miatt nem lehet,mert van mikor közvetlen bekapcsolás után 10-30perc után hallható. Valamikor meg órákig semmi...

nov. 23. 13:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Ott valami nagyon nem kóser akkor. Az ilyen gondot újratelepítés meg szokta oldani. Ha mindent próbáltál és mégsem jó van esély a hardveres meghibásodásra is.
nov. 23. 15:21
 5/6 A kérdező kommentje:

Ha hardveresen lenne probléma,akkor nem kéne,hogy játék közben is produkáljon valami "hibát"? Vagy pl videók nézése közben?

Ezen kívül semmi probléma nincs amúgy... S mint mondtam ez nem egyedi eset... akkor elég sok embernek hardveres problémája van.

nov. 23. 15:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Hardveres probléma lehet random is, nem mindig lehet reprodukálni. Viszont ha sok embernek van akkor lehet az a széria hiba is.
nov. 24. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!