Erre milyen megoldás létezik?
Adott egy Asus tuf a15 AMD Ryzen 5 7535HS processzorral és Nvidia 3050 rtx videó kártyával.
A problémám az,hogy random elkezd befagyni a windows 10 és win 11 alatt is a laptop időközönként egy nap 2x minimum.
Majdnem minden létező megoldást próbáltam amit a neten találni lehet.Valamennyit javult a helyzet mert a többi érték is vörös sávban volt.
Bios-t frissítettem,"tiszta" driver telepítést is csináltam a videó kártyánál,mind hiába. Drivereket frissítettem a legújabbakra,még is kiugróan magas a dpc...
Garanciális még a laptop,szerintetek vigyem vissza?
UI: Van a gépnél memória,ssd stb teszt,hibát nem talált sehol...
Még nem.Oké,hogy vigyem vissza,de neten azt írják,hogy ez windows 10-11 alatt nem egyedi eset,hogy ilyen előfordul. Biztos van rá valami megoldás amivel javítható. Ha meg valóban a laptop ekkora szar akkor visszakérem a pénzem...
De mit mondtam,minden játék tükörsimán fut rajta. Semmi lag,de ez a kicseszett random 1másodperces hang befagyás nagyon irritáló. https://www.youtube.com/watch?v=ayndfhu6W40
Túl melegedés miatt nem lehet,mert van mikor közvetlen bekapcsolás után 10-30perc után hallható. Valamikor meg órákig semmi...
Ha hardveresen lenne probléma,akkor nem kéne,hogy játék közben is produkáljon valami "hibát"? Vagy pl videók nézése közben?
Ezen kívül semmi probléma nincs amúgy... S mint mondtam ez nem egyedi eset... akkor elég sok embernek hardveres problémája van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!