Szokványos a kérdés,mi a megoldás ha létezik?
Sziasztok.Van egy Labtec klaviaturám de a betük többsége lekopott.Ragsztottam rá öntapados fehér papírt és ráírtam a betüket.Ühümmm,csak bepiszkolodott és szépen lassan olvashatatlanná vált.Mivel csak úgy tudok gombokat nyomkodna ha látom a betüket és olvashatóvá válik a közölni valóm így sajnos nem tudom milyen betüt takar a gombocska.Milyen megoldás létezik erre a fránya gombok helyre állitására?Hehehe,értem én,vegyek egy másikat és voálá a gond letudva.Hát ez nem fog menni mert ez egy komolyabb szerkezet és a hasonló bizony már aranyárba kinálgatják.Van itt gond nem kevés.Ötlet ami nem új klaviatura vásárlásra írányul?
Köszönetem a jó válaszokért fel pontozlak ha még ennek van is valami jelentősége.
Billentyűzet-matrica. A betűk egyesével felragaszthatók.
Nekem ilyen van: [link]
Vagyis ilyet vettem a német kiosztású laptop bill.-re.
Lassan 1,5 éve bírja, nem kopik, nem jön le. Lényeg, hogy legyen rendesen letisztítva a billentyűzet, mielőtt felragasztod.
undorító matricázgatás helyett cserélném inkább. Halomban állnak a leselejtezett jó minőségű, akár sosem használt (új) irodai billentyűzetek.
HP, DELL, Lenovo
~2 ezer ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!