Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet a BIOS/UEFI-ből...

Hogyan lehet a BIOS/UEFI-ből eltüntetni a legutóbbi módosítást?

Figyelt kérdés

Van egy isemrősöm, akinek egy kicsit overclockolni kellett a processzort, mert nem volt stabil a gép az induláskor. Azóta semmi baj, de belenézett a BIOS-ba és "nekem esett", hogy miért húzom túl a gépét. Hiába magyaráztam neki, köti az ebet a karóhoz. Azóta persze megint harmadszor-negyedszer újraindulás után indul csak el a gépe, mert vissza kellett tennem neki defaultra. Ha újra beállítom a túlhúzást, akkor el lehet ezt tüntetni előle, ha belenézne a Last Modifiedbe, hogy ne legyen ott? Mélyebb beállításokba úgysem menne bele, így meg nem látná és nem lenne ideges.

Meg lehet ezt oldani?

ma 14:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Nagyon bonyolult módszerekkel igen, hogy a defaultot állítod át az overlockoltra, esetleg másik biost rá :)
ma 14:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Mondjuk érthető, hogy nem fogja a buksidat megsimogatni, amiért egy potenciálisan káros módosítást eszközölsz a gépén.

Az meg minimum furcsa, hogy egy gép csak túlhúzva induljon el. Ez így semmiképp nem normális, első körben utánanéznék a tápegységnek, és a feszültségszinteknek...

ma 14:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Azt mondod az ismerősödnek hogy most nem érsz rá, majd a jövő héten..

Addig nézze át az új árlistádat. 😁

ma 15:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy jól értem, de ha mindent ment akkor szerintem, ha most csinálsz egy olyan módosítást, hogy pl: kikapcsolod az egyik portot, elmented, visszakapcsolod a portot, akkor ugye az utolsó módosítás az lesz, hogy ezt csináltad, az előtte lévők meg gondolom eltűnnek, annyira csak nem naplóz.
ma 16:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!