Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tényleg szutykabb a Xiaomi,...

Kisdanibrian19830112 kérdése:

Tényleg szutykabb a Xiaomi, még a Lenovo márkánál is?

Figyelt kérdés

Most néztem hétfőn az Euronicsban két azonos kategóriájú tabletet: Xiaomi és Lenovo, nem hittem volna a Lenovo - ért többet kérnek. Hogy lehetséges ez? Elég drága az Euronics, végül is Samsungot vettem kisebb tárhellyel a Best byte van kedden.

Tegnap a Xiaomi telóm úgy 15% töltésen működésképtelenné vált. Ráraktam töltőre, szerencsére megjavult. Nem kell most még új telót is venném.

Remélhetőleg az aksi élettartama csökkent csak meg.

ma 12:56
 1/4 A kérdező kommentje:
Miért dícsérik annyira a Xiaomi márkát? Ez kínai, vagy nem? Bezzeg a Blaupunkt olcsó létére is Germán ( német).
ma 12:57
 2/4 A kérdező kommentje:

Ezen túl köpök a felbontásra telefon vásárlásakor. Jó fotókat DSLR- el szokás lőni. Nem vagyok hajlandó sokat kidobni egy telefon ért. Inkább Samsung mint nagy felbontás. Netezésre használom az új Galaxy tabon. Canon 24 mp APSC szenzor és Olympus mikro 4/3 gépem is van.

Mit ér ugyan 100 megapixel egy telefonnál?

ma 13:01
 3/4 anonim ***** válasza:
A Blaupunkt az telefonban egy f-s semmi köze nincs a német gyártóhoz. Xiaomi telefonom van 2021-ben vettem és még mindig jó...
ma 13:03
 4/4 anonim ***** válasza:
600 ezerért már a legjobbat kapod..ver mindent.
ma 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!