Van egy Dell laptopom, rosszalkodik a touchpadje. Arra gondoltam, hogy jó lenne egy egér hozzá. Milyen egeret ajánlotok, ami nem túl drága, de jó minőségű, megbízható? Vezeték nélküli vagy vezetékes? Milyen márka? Pls írjatok, mert nem értek hozzá.
Hány dpi-s? Mire szükséges még figyelni?
Egy alap szintű elég lenne nekem szerintem, de azért sokáig bírja.
Soha nem játszom, tehát nem gamer egér kellene.
Bármilyet megveszel 3-5 ezer forintért, általános használatra ugyanazt fogja tudni az összes. Nem játékos használatra még a DPI érték sem mérvadó, nem is szokott opcionális lenni. Úgy állítod az érzékenységét a rendszer beállításokban, ahogy akarod.
Ha vezetékest veszel, akkor 2 méter kábelt kell kerülgetned és hordoznod pluszban, és figyelned hogy ne rántsd le vele az egész gépet.
#1. Köszönöm. Jó ötlet a lerántás megelőzése. Eredetileg én is vezeték nélkülit gondoltam, de érdekeltek az érvek. Jó, hogy írtad.
#2. Köszönöm!
#3. Fogalmam sincs, még alig használtam. Hol kell azt megnézni, hogy púposodik-e az akkumulátor?
Még írjatok már legyetek szívesek, mert nézem azóta is az egereket és még egy olyan kérdés felmerült, hogy bármelyik egér jó Ubuntu Gnome operációs rendszerhez? Ezen a Dell laptopon ilyen OS van.
Néztem pl. egy Xiaomit (5999.- Ft, 1300 dpi) és a leírásában a Windows kompatibilitás volt említve, így aztán elbizonytalanodtam, hogy ez egyáltalán kompatibilis-e Linux-szal?!
Van sok márka és gondolom, hogy azért nem a legolcsóbbat kéne megvenni.
A Logitech egerek kompatibilisek az Ubuntuval?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!