Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megbízható ez az oldal?...

Megbízható ez az oldal? Illetve megéri így venni hdd-t hoogy használt és 1 év garival?

Figyelt kérdés
[link]
aug. 17. 13:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Egy tizessel olcsóbb, mint újonnan. Én nekem ennyit nem érne meg a spórolás. Használtan ekkora kapacitásból max szervergépekből, adattárolókból selejtezték le. Kitudja, hogy pörgették már rommá.

Illetve elsem adnám a személyes adataimat.

aug. 17. 13:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem is tervezek rendelni innen. Csak érdekesnek találtam az itten árakat.
aug. 17. 13:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Raidbe jók lehetnek, ahol ha az egyik megnyikkan még működik a rendszer.

Amúgy nálunk irodai szerverben mezei HDD-k pörögnek 2200 napja (6+ év) közel 0-24 (kb félévente 1-2 órára van karbantartásra leállítva) és működnek. Már évek óta várom, hogy mikor fog besípolni a szerver, hogy döglött a HDD, de egyelőre nem akar (raid és van biztonsági mentés azon kívül is, fizikailag 20 km-el távolabb szintén raiden, mindkettő ilyen koros már, csak a mentésre használtak nem pörögnek állandóan).

aug. 17. 13:54
 4/5 A kérdező kommentje:
En wd Lila hddket használok 3 éve és semmi bajuk.
aug. 17. 13:57
 5/5 anonim ***** válasza:

2022 óta létező cég:

[link]

(előtte - 2011 óta - az ügyvezető igazgató egyéni vállalkozása volt, az is lekérdezhető a Egyéni vállalkozók nyilvántartásából: [link] ).

Fenn vannak a Facebookon sok követővel és kedvelővel:

[link]

a Google-ban is (van üzletük is, szóval nem csak webáruház):

[link]

Tehát maga a cég leinformálható, pozitív elbírálású.

Viszont a belinkelt termékek használtak, így előfordulhat - a cég minden jóakaratának ellenére - hogy könnyebben meghibásodhatnak - ezt bele kell venni a pakliba.

aug. 17. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!