512 GB-ból mennyit célszerű hagyni win rendszerparticiónak?
Azért jó legalább kettévágni, mert ha gáz van a másik partícióra el lehet menteni az adatokat, újrahúzni a rendszert stb.
én voltam az #1-2 de aztán gondolkodtam - vágd ketté pontosan kérdező (az a biztos)
Nem a 2000-es évek elején vagyunk, hogy ennek bármi jelentősége lenne. Láthatólag itt sok a 60 éves, aki a leragadt abban az időszakban. Hahó, ébresztő, 2024 van, már NVMe SSD-ket használunk és nem HDD-ket. Semmi értelme nincs partícionálgatni az SSD-ket. A teljes fő SSD-re rárakod a rendszert és ha akarsz után rendezni, beraksz mellé még SSD-t és azt partícionálod.
A "ha gáz van a másik partícióra el lehet menteni az adatokat" szöveg már nem túl releváns, SSD-k máshogy működnek, mint a HDD-k. Továbbá ha mentés kéne, mindig lehet berakni plusz tárhelyt, de akár külső tárhelyre is át lehet másolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!