Nem sikerült sem új rendszerpartíciót létrehozni, sem meglévőt találni. Ezzel mit lehet kezdeni?
Figyelt kérdés
2019. jan. 6. 10:23
1/11 anonim válasza:
Milyen OS milyen körülmények között?
Ennyiből nem lehet megmondani semmit.
2/11 anonim válasza:
Fogalmazhattál volna bővebben is, de talán nem látja a SATA-meghajtót, driver hiányában a telepítő.
3/11 A kérdező kommentje:
Mit fogalmazak meg jobban? Ezt a szöveget írja a windows 10 telepítő
2019. jan. 6. 14:12
4/11 anonim válasza:
Ja, azt sem tudtuk eddig, de lehet kicsit intelligensebben is kérdést feltenni, mint például ez a kérdező:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerde..
...és máris kiderül belőle valami.
5/11 flashandtech válasza:
Szia. Egyszerű a megoldás mint az 1x1. Ha minden igaz pendrive-rol akarsz win-t felrakni és valószínű 2 hdd vagy sdd van a gépedben. Bios boot és a 2 merevlemezt cseréld fel és már menni is fog.
6/11 Wartez válasza:
Sziasztok ennek a problémának az a baja hogy pendrive nem olvasható vagy éppen nagyobb van benne mint amit tud kezelni a gép 2.0 pendrive 1.0 ajzatban telepítésnél ezt a hibát fogja kiadni de 2.0 ás ajzatban 3.0 sem lehet.
Tehát csak erre kell figyelni hogy milyen USB van a gépbe csatlakoztatva, ez érvényes minden USbre pendrivra
7/11 anonim válasza:
Akinek még fent áll a probléma és esetleg ide téved mint én, annak tanácsolnám a nálam bevált módszert: törölje az összes partíciót, majd hozzon létre egyet. (Nálam létrehozatalnál írta, hogy a rendszer létrehoz még pár partíciót magának.)
8/11 anonim válasza:
5 valaszolonak volt igaza. Nekem a masodik hdd kivetele oldotta meg ahogy kivettem belőle egyből ment a
9/11 anonim válasza:
Előszöris a kérdéssel semmi baj. Aki belefutott már ebbe, az tudja miről van szó. Pár perce történt velem hasonló. Nálam is a több ssd/hdd volt a gond. Lehúzkodtam minden mást és már megy is. Egyébként 2.0-ás usb van bedugva a 3.1-es aljaztba, úgyhogy azt a válaszolót nem is értem.
10/11 anonim válasza:
Belefutottam az imént ebbe én is! Egyik válasz sem volt megoldás :)! A Windows telepítésekor az SSD-n lévő partíciót törölni kell, legyen az akármennyire szép is, jó is! Törlés, majd a win telepítővel kell létrehozatni a kívánt méretű partíciót! A baj az lehet, hogy telepítéskor még vagy 3 egyéb kis helyreállítási partíciót is csinál, ami egyébként nincs jelen egy előre formázott meghajtón! Szóval egy formázatlan SSD/HDD legyen a kiindulás, vagy ha hibaüzenet van, akkor a partíció teljes törlése!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!