Windows 7 telepítési probléma. A telepítő nem tudott új rendszerpartíciót létrehozni vagy egy meglévőt keresni. Ötletek?
És ha nem formázod kézzel, hanem meghagyod "üresen" a partíciót?
Ritkán telepítettem 7-et, de nem rémlik, hogy úgy formázni kellett volna "kézzel" (értsd: nekem kellett megmondani, hogy lassú vagy gyors legyen), mint az XP-nél... (Azt jóval többször telepítettem...)
Szóval én szerintem mindig cska létrehozok egy X GB-os partíciót, kiválasztom, aztán hajrá... Legalábbis az emlékezetemben ez az emlék rémlik...
Ötletek:
1. GPT a lemez, te meg legacy módban bootoltál.
2. MBR a lemez, te meg UEFI módban bootoltál.
3. Rossz a vinyó.
4. Rossz a lemez.
5. Buherált telepítő, hiányos driverek.
6. IDE vinyó rosszul jumperelve.
7. Egyszerűen nincs rajta boot flag a windows partíciódon, netalántán nem is primary.
ugyanezzel a problémával kuzdok, két winchesterem van az egyik ketté van particionálva, a kettéparticionálton volt a rendszer,telepitésnél letöröltem,formáztam de mindig ezt irja ki amit a kérdezőnél is.
Megpróbáltam már két win7 telepítovel, amikkel régen csináltam mind2nél ugyanez a hiba.
azért is érdekes mert régebben csináltam már ujratelepítést és nem volt ilyen gond.
valakinek esetleg valami otlet?
ami érdekes még hogy lemez0 nak irja a kettéparticionált vinyo adat részét és dinamikus, lemez1 a rendszer része és elsődleges, lemez2 meg a másik vinyo és az meg logikai.
ez mit jelent?
a második válaszolónak az első kettő pontja mit jelent és hogy lehet azon változtatni?
AHCI re a winchestert nem tudtam átkapcsolni, nem láttam ilyen opciót a biosban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!