Win 11 telepitése közben nem működik a laptopomon a bllentyűzet és a touchpados eger,mi a megoldas?
Figyelt kérdés
Erre ilyenkor mi a megoldás?Mert ugyebár ezegy lenovo ideapad aminek nincs ethernet kábelja,megprobaltam shift+fn+f10-et de nemtudok ide begépelni semmit,ilyenkor mi a megoldás?És ugyebár hálozatok között sem látja az én hálozatomat,mit tegyek?tegnapelőtt 23:37
2/7 A kérdező kommentje:
Rádugtam usb-s billentyűzetet az nem működik,viszont usb-s egér az igen
tegnap 00:17
3/7 anonim válasza:
Biztos hogy nem érzékeli?
Nem csak elfelejtettél rákattintani a cmd ablakra?
4/7 Szabi15 válasza:
Valamilyen módon a drivereket rá kellene varázsolni. Win 11-et nem telepítettem még, ezért csak tapogatózok a sötétbe, hátha lesz valami hasznos tipp: usb-s wifi vevő stickel megpróbálni, vagy külsős vinyóról/pendrive-ról befrissiteni valahogy a drivereket, mert valszeg azokkal van a baj
5/7 anonim válasza:
- Egyes gyártók a mostani modern laptokra direkt olyan BIOS-t tesznek rá, hogy csak a hozzáértőbbek tudjanak rá telepíteni op.rendszert.
- Hogy tudjál írni a cmd parancssorba itt az 1-es válasz.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerde..
- A wifi driver telepítése op.rendszer telepítése közben, hogy legyen internet kapcsolatod - előtte rá kell tenni a wifi driver-át a telepítő pendrive-ra. Ezt a parancsot kell beleírni a cmd parancssorba, utána betallózni a pendrive-on lévő wifi drivert a felugró ablakban és telepíteni.
C:\Windows\explorer.exe & exit
6/7 anonim válasza:
Normális, használható oprendszert telepíteni. Ha nem szoktál játszani, akkor Linux Mint. Ha szoktál, akkor Win10 (azt se mondanám használhatónak, de a 11-nél még mindig jobb).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!