Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tudnátok abban segíteni??Van...

Hambi20 kérdése:

Tudnátok abban segíteni??Van 4tb-os WD vinyom,és nftsbe rakta magát,és nem engedi megnyitni.Hogy tudnám megnyitni??Köszi asegitséget

Figyelt kérdés
ma 08:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
57%
Mi az a "nfts"? és mi volt előtte?
ma 08:31
 2/13 A kérdező kommentje:
Elötte fat 32,és most ntfs,bocsi rosszul írtam le.Tv lejátsza a filmeket ami rajta van,visszont a gépemen nem.Tudsz esetleg ebben segíteni??
ma 08:35
 3/13 anonim ***** válasza:
A TV vel felvett filmeket nem lehet a PC-n lejátszani. Talán csak a kódolatlan csatornákat: M1, TV2, RTL..
ma 08:49
 4/13 A kérdező kommentje:
nem tv-vel vettem le,hanem ugy töltöttem le,csak az a baj,hogy most gépen nem tudom lejátszani,és nem szeretném formázni
ma 08:57
 5/13 anonim ***** válasza:

1. 4TB-ot nem tudsz FAT32-be formázni, mert az max 2TB-os köteteket támogat.

2. Az óriási clusterméret miatt a 2TB-ot sem érdemes FAT32-be formázni.

3. Ha tényleg NTFS lenne, azt tudná kezelni a gép.

Szóval itt valamit nem jól csinálsz vagy nem jól írsz le nekünk. Vagy az van, hogy tényleg NTFS csak nem adtál neki meghajtó betűt és azért nem látod, vagy nem NTFS, hanem a TV leformázta pl EXT4-re, amit a Windows nem tud kezelni.

Szóval: csinálj egy képernyőmentést a hibáról illetve arról, hogy az adott meghajtó hogy néz ki a lemezkezelőben (diskmgmt.msc)

ma 09:35
 6/13 A kérdező kommentje:
Bocsi,exfatba volt,és most ntfs be rakta és nem engedi megnyitni,most elinditottam a lemeztöredezetséget.Amugy ez már a sokadik ilyen,és eddig csak úgy birtam helyre hozni hogy formáztam,csak most nem akarnám,mert sok film van rajta.Légyszi segits??És bocsi mégegyszer
ma 09:58
 7/13 anonim ***** válasza:

Hívj egy parancsort: a windows ikon melletti keresőbe beírod, hogy cmd

A bejövő ablakba írd be ezt:

chkdsk d: /f

ahol a d a megjavítani kívánt meghajtó betűjele

ma 10:27
 8/13 anonim ***** válasza:

Ha exfat volt és a tv formázta hogy került rá bármi?

"elinditottam a lemeztöredezetséget"

Mi van???

Ilyen XP-n volt utoljára.

ma 10:30
 9/13 A kérdező kommentje:
Van a vinyomon sok film, és nem az első eset hogy valamiért ntfsbe van és azt írja hogy hozzáférés megtagadva, így csak Tv-n lejátsza a filmeket
ma 10:41
 10/13 anonim ***** válasza:

"elinditottam a lemeztöredezetséget"

Vagyis az adatok pakolgatásával végérvényesen tönkre tetted a megsérült filerendszeren még esetlegesen helyreállítható adatokat...

ma 10:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!