Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka, hogy az M3...

Mi lehet az oka, hogy az M3 retro archív csatorna filmjei a mobilomon akadálytalanul bejönnek, de amikor a számítógépemről lépek be a honlapra, akkor nem tölti le a filmet?

Figyelt kérdés

Csak egy X jelenik meg középen, és forog körbe-körbe a jel, és ezt írja ki:

"Error sending update() message! TypeE"

A telefonomon keresztül ez nincs.

nov. 9. 22:56
 1/8 anonim ***** válasza:
A számítógépen milyen operációs rendszer/böngésző van?
nov. 9. 23:00
 2/8 A kérdező kommentje:

Windows. Azt nem tudom megállapítani, hogy hányas.

De eddig számítógépen is tudtam nézni, működött, s jó egy hete már nem.

De az Iphone-omon keresztül megy.

nov. 9. 23:09
 3/8 anonim ***** válasza:

"Windows. Azt nem tudom megállapítani, hogy hányas."

Azt kellene kideríteni (Windows+R billentyűkombináció, majd a megnyíló ablakba írd be: winver vagy msinfo vagy msinfo32 végül nyomj egy Enter billentyűt). Meg a böngésző típusát, verzióját.

(Kipróbáltam Windows 11 alatt a legfrissebb Firefox segítségével és működik az oldal.)

nov. 9. 23:17
 4/8 anonim ***** válasza:

A Windows verziójának kiderítésének margójára:

[link]

nov. 9. 23:18
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Ha jól csináltam, akkor 10-es.

nov. 9. 23:28
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogy egy hete még működött, most meg miért nem.
nov. 9. 23:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyre több védelmet építenek bele teljesen fölöslegesen, mert a kalózkodást nem állítja meg, ellenben a legitim felhasználó szív miatta. Én például at M4 Sport online csatornáinak a linkjét megetettem a set top boxommal, úgy tudtam nézni mintha rendes csatornák lennének, erre elkezdték kódolni, amit a box nem támogat. De a kalózkodást nem állítja meg, mert amikor elindul böngészőben a videó, a kódolást feloldó kulcs átvitelre kerül, tisztán látszik a hálózati forgalomban, így aki tudja mit keres ugyanúgy tudja dekódolni és lopni az adást, míg egy legitim felhasználási mód ellehetetlenült.
nov. 10. 08:43
 8/8 A kérdező kommentje:

7-es

Ez a mediaklikken keresztül ingyenes, mint a többi közszolgálati, tehát nem kell kalózkodni.

A többi elérhető, nézhető.

Az M3 oldalára is be tudok lépni, de már csak a műsorújság/M3/ÉLŐ-n keresztül.

Akkor is elsőre visszadob a főoldalra, majd onnan beenged sz M3-ra, de mikor a filmre kattintasz, csak a forgó kört látod, meg a feliratot.

Ugyanakkor az Iphonomról akadály nélkül megy, mint eddig.

nov. 10. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!