Miért tűnt el a Skyrim menüjéből a "mods" opció?
Sem a főmenüben sem a játék menüjében nem találom. Ez elég gáz mert amikor volt még a mod opció, akkor kedvem szerint alakithattam a grafikát és még sok minden mást. Pl. Sűrűbb növőnyzet/erdő, kidolgozottabb, szebb házak-utcák, NPC-k kidolgozottabb arca, jobb ruházat/páncél, meg még van külön mod a kövekre, vízre, időjárás stb...
Eddig ráléptem a mods-ra, bedobott a Bethesda oldalára, ott csak kiválasztottam, letöltöttem, csak az "Install" gombot kellett megnyomnom és magától fel is telepítette. De nekem eltűnt ez a mods opció.
Néha előfordul, 1-1 frissítésnél. Újratelepítetted?
Manuálisan modolva sokkal jobb amúgy. Hatalmas a választék, csak időigényes megtanulni és hibaelhárítani.
Ezen kívül van még wabbajack amivel mod pakkokat tudsz felrakni. Mindent megcsinál helyetted, olyan stílusban ami neked tetszik. Hátulütő, hogy nexusmodról több száz modod is letölthet ami előfizetés nélkül sokáig tart, mert a sebesség korlátozva van.
Nem kell újratelepíteni, hibaelhárítani. Nehéz, főleg kezdőként. Crash logok stb...
Wabbajack pedig ezt is kiküszübüli, mert minden egyes modpakk külön van(sandboxolva) így ha valamelyik hibás is lenne csak a pakkot kell letörölni vagy megkeresni a hibás modot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!