Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért tűnt el a Skyrim menüjéb...

Miért tűnt el a Skyrim menüjéből a "mods" opció?

Figyelt kérdés

Sem a főmenüben sem a játék menüjében nem találom. Ez elég gáz mert amikor volt még a mod opció, akkor kedvem szerint alakithattam a grafikát és még sok minden mást. Pl. Sűrűbb növőnyzet/erdő, kidolgozottabb, szebb házak-utcák, NPC-k kidolgozottabb arca, jobb ruházat/páncél, meg még van külön mod a kövekre, vízre, időjárás stb...

Eddig ráléptem a mods-ra, bedobott a Bethesda oldalára, ott csak kiválasztottam, letöltöttem, csak az "Install" gombot kellett megnyomnom és magától fel is telepítette. De nekem eltűnt ez a mods opció.

ma 09:14
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!