Mi történt a géppel?
Figyelt kérdés
Torrent evalrol leszedtem a skyrimet, utána mqgyarítottam és eltűnt majdnem minden ikon az asztalrol. A programok játékok mind meglettek, csak újra ki kellett rakni azbasztalra de a képek, pdf és wordbstb fájlok mind eltűntek. Ilyenkor mivan? A gép amúgy hibátlanul működik2020. ápr. 13. 23:14
1/4 anonim válasza:
Egyrészt ez nagyon rossz kategóriában van.
Másrészt lehet, hogy valami vírust szedtél le ha törölte a fileokat.
Nincs valami számodra ismeretlen dokumentum, vagy program azóta a gépen?
2/4 anonim válasza:
Nyilván valami vírust szedtél össze.
3/4 anonim válasza:
Próbáld meg a c meghajtóban rákeresni az asztalodra. Pontos elérési utat hirtelen nem tudom. Talán a felhasználók, saját mappád és ott az asztal mappája. Esetleg abba lehet meg van.
De valószínű, hogy rossz cuccot szedtél le.
Esetleg egy teljes víruskeresés, meg egy fájl visszaállító program segíthet még.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen utólag vettem észre hogy rossz kategória bocsánat.
Azt írja hogy már nincs ott a file,viszont a játékot töröltem és már jön le a malwarebytes, hogy legalább ne okozzon további károkat ha tényleg vírus.
2020. ápr. 13. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!