Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi történt a géppel?

Mi történt a géppel?

Figyelt kérdés
Torrent evalrol leszedtem a skyrimet, utána mqgyarítottam és eltűnt majdnem minden ikon az asztalrol. A programok játékok mind meglettek, csak újra ki kellett rakni azbasztalra de a képek, pdf és wordbstb fájlok mind eltűntek. Ilyenkor mivan? A gép amúgy hibátlanul működik

2020. ápr. 13. 23:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt ez nagyon rossz kategóriában van.

Másrészt lehet, hogy valami vírust szedtél le ha törölte a fileokat.

Nincs valami számodra ismeretlen dokumentum, vagy program azóta a gépen?

2020. ápr. 13. 23:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván valami vírust szedtél össze.
2020. ápr. 13. 23:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Próbáld meg a c meghajtóban rákeresni az asztalodra. Pontos elérési utat hirtelen nem tudom. Talán a felhasználók, saját mappád és ott az asztal mappája. Esetleg abba lehet meg van.

De valószínű, hogy rossz cuccot szedtél le.

Esetleg egy teljes víruskeresés, meg egy fájl visszaállító program segíthet még.

2020. ápr. 13. 23:22
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen utólag vettem észre hogy rossz kategória bocsánat.

Azt írja hogy már nincs ott a file,viszont a játékot töröltem és már jön le a malwarebytes, hogy legalább ne okozzon további károkat ha tényleg vírus.

2020. ápr. 13. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!