Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi történt a géppel?

Mi történt a géppel?

Figyelt kérdés

Tegnap óta nem indul el a gépem. Tegnap filmnézés közben kifogyott, újra indítottam és azóta a bekapcsolásnál annyi történik, hogy kiírja, hogy, automatikus hiba elhárítás, majd át dob egy kék felületre ahol választani lehet három lehetőség közül. Az első lehetőség, hogy folytatom a Windows indítását. A második,hogy engedélyezem a hiba elhárításat. A harmadik, hogy kikapcsolom a gépet. Igazából egyikkel sem jutok előrébb. Mivel az első kettő is vissza dob ugyan ide és nem történik semmi. Már korábban is volt ilyen, de akkor kihúztam a winchestert majd vissza dugtam, és működőtt tovább, most viszont nem indul el. Bocsi ha nem érthető,de nem annyira értek hozzá.

Op rendszer: Windows 8.1 Pro

Alaplap: Gigabyte MA77OT-UD3

Processzor: AMD Athlon II X2

Videokártya: Radeon R7 250x

Ramokat sajnos nem tudom

2018. febr. 22. 19:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Valószínűleg mikor megfagyott - megsérült a rendszer (vagy a lemez is)...

Nem tudsz vele már mit csinálni - újra kell telepíteni!

2018. febr. 22. 20:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam le de már többször is előfordult. És már kétszer újra lett telepítve mivel nem tudtunk vele mit csinálni ezért újra telepítettuk. Aztán utána működőtt rendesen, és most megint megtörtént. Esetleg valami alkatrész nem lehet hibás?
2018. febr. 22. 21:53
 3/3 anonim ***** válasza:

" Esetleg valami alkatrész nem lehet hibás?,,

Igen, ez esélyes lehet akkor - viszont innen nem tudom hogy mi lehet a baj..

Talán egy hdd-ellenőrzést csinálhatnál, nem-e sérült a lemez...

2018. febr. 23. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!