Mi történt a géppel? Teljesen lelassult, szaggat, konkrétan semmit nem tudok megnyitni
Még a Windows,az ikonok is nagyon lassan töltenek be és az a kis zene is késve jön be
Az egész onnan indult hogy játszottam,akartam hangot állítani de ahogy rákattoltam a hangra,elkezdett lelassulni és kb ilyen 2-3 perces késéssel jött be az a kis hang állító sáv. Aztán maga a játék is játszhatatlan lett úgy szaggatott
Csökkentett módban Ccleanerrel megcsináltam mindent amit lehetett,víruskeresés is volt,találat nem. De még mindig fenn áll a probléma. Töredezettség mentesítést meg nem tudok csinálni,csökkentett módban valamiért nem nyílik meg,normál módban pedig mondom,annyira lassú és használhatatlan az egész hogy a sajátgépet is alig tudja behozni. Win 7 amúgy
Na igen :D
De amúgy már jó lett
kikapcsoltam,vártam 5 percet és utána jó lett..
hát fura
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!