Még milyen a Skyrimhez hasonló játékok vannak?
Figyelt kérdés
Ilyen open world játékokra gondolok. Játszodtam a Gothic sorozatot, a Risen-t, a Witchert csak elkezdtem, valamiért nem jött be, a Kingdom come deliverancet is abbahagytam, nagyon néhéz ott fejlődni, és a harcolni is elég bonyolult. Meg még van egy pár ok, amiért nem jött be ez sem.
Na, de még milyen ilyen orkos-trollos-sárkányos-misztikus-középkori-fantasy világban lejátszódó játékot tudtok ajánlani?
2023. júl. 17. 12:10
1/2 anonim válasza:
Ha belefér az MMO akkor a WoW-al is megpróbálkozhatsz, azt is tolhatod úgy hpgy jobban csak küldizgetsz stb.
2/2 Hintalow válasza:
A Dragon age sorozatot érdemes még megnézni, Divinity: Original Sin 2 -őt, esetleg az utóbbi Pathfinder játékokat.
Illetve az előző Elder Scrolls játék az Oblivion is nagyon jó (sőt szerintem sztoriban/hangulatban konkrétan jobb mint a Skyrim)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!