Mit lehetne ezzel kezdeni, mert már elegem van?
Hónapok óta nem tudok mit kezdeni ezzel a problémával a tippmixpro oldalon. Hiába írtam az ügyfélszolgálatnak, nem adtak használható megoldást. Ha olyan meccsre akarok fogadni, amire a tippmix előre összeválogatott tippeket kínál, akkor így tölt be az oldal:
Alatta baromi hosszan ezek a szürke csíkok vannak, majd a lap alján a tippmixpros logókkal meg menüpontokkal összemosódva pár fogadási opció:
Így nagyon körülményes fogadásokat tenni, mert nem lehet váltani az opciók között se...
Megjelenítési problémáknál az első két teszt:
- megnézed reklámblokkoló és egyéb kiegészítő (noscript és hasonlók) nélkül (ha ekkor jó, ez a hiba oka)
- megnézed másik böngészőkben is
Az első képen jól látom, hogy Windows 7-ről és Chrome-ról van szó?
Mert a legutolsó Chrome, ami támogatta a Windows 7-tet, az a 2023 januárban megjelent Chrome 109:
jelenleg a 130.0.6723.69/.70-es verziónál tartanak:
de ahhoz Windows 10 kell.
Firefox esetén a legutolsó támogatott Windows 7-es verzió a 2023 júliusi Firefox 115:
jelenleg 131.0.3-nál tartanak:
de ahhoz is Windows 10 kell.
Én azt javasolnám, hogy ha lehet, válts Win 7-ről. Ha nem, akkor keress egy olyan böngészőt, ami támogatja még a Win 7-et. Én most próbáltam, de mindegyik normális böngésző legalább Win 10-et kér.
Sokan megtartják ezeket a régi rissz-rossz gépeket, mondván, hogy jó lesz netezni az ezeréves oprendszerrel is, csak hát a webes világ marha gyorsan változik és bizony eléggé hamar beköszönthetnek ilyen kis szépséghibák...
"Nem hiszem hogy elbírná a Windows 10-et."
Nem csak Windows létezik.
Amin a Win7 elfut, azon egy zsír új Linux is, főleg, ha nem ragaszkodsz a legcsillivillibb felületekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!