Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit lehetne ezzel kezdeni,...

Mit lehetne ezzel kezdeni, mert már elegem van?

Figyelt kérdés

Hónapok óta nem tudok mit kezdeni ezzel a problémával a tippmixpro oldalon. Hiába írtam az ügyfélszolgálatnak, nem adtak használható megoldást. Ha olyan meccsre akarok fogadni, amire a tippmix előre összeválogatott tippeket kínál, akkor így tölt be az oldal:

[link]

Alatta baromi hosszan ezek a szürke csíkok vannak, majd a lap alján a tippmixpros logókkal meg menüpontokkal összemosódva pár fogadási opció:

[link]

Így nagyon körülményes fogadásokat tenni, mert nem lehet váltani az opciók között se...

okt. 27. 17:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Megjelenítési problémáknál az első két teszt:

- megnézed reklámblokkoló és egyéb kiegészítő (noscript és hasonlók) nélkül (ha ekkor jó, ez a hiba oka)

- megnézed másik böngészőkben is

okt. 27. 17:30
 2/9 A kérdező kommentje:
Kikapcsoltam minden reklámblokkolót és kiegészítőt, nem volt változás. Chrome böngészőt használok, megnéztem Firefox-ban, ugyanígy töltött be a honlap. Az ügyfélszolgálat azt javasolta próbáljam meg nagyítani vagy kicsinyíteni az oldalt a böngészőben, egyik méretnél se töltött be normálisan...
okt. 27. 17:49
 3/9 anonim ***** válasza:

Az első képen jól látom, hogy Windows 7-ről és Chrome-ról van szó?

Mert a legutolsó Chrome, ami támogatta a Windows 7-tet, az a 2023 januárban megjelent Chrome 109:

[link]

jelenleg a 130.0.6723.69/.70-es verziónál tartanak:

[link]

de ahhoz Windows 10 kell.

Firefox esetén a legutolsó támogatott Windows 7-es verzió a 2023 júliusi Firefox 115:

[link]

jelenleg 131.0.3-nál tartanak:

[link]

de ahhoz is Windows 10 kell.

okt. 27. 18:09
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen, Windows 7 operációs rendszer van, elég régi gép, netezésre szoktam használni..
okt. 27. 18:15
 5/9 anonim ***** válasza:

Én azt javasolnám, hogy ha lehet, válts Win 7-ről. Ha nem, akkor keress egy olyan böngészőt, ami támogatja még a Win 7-et. Én most próbáltam, de mindegyik normális böngésző legalább Win 10-et kér.

Sokan megtartják ezeket a régi rissz-rossz gépeket, mondván, hogy jó lesz netezni az ezeréves oprendszerrel is, csak hát a webes világ marha gyorsan változik és bizony eléggé hamar beköszönthetnek ilyen kis szépséghibák...

okt. 27. 18:47
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy elbírná a Windows 10-et. 2010-es évek elejéig használtam játékra, azóta nem lett fejlesztve, Intel G620 2,6GHz processzor, 4 GB RAM és Nvidia GeForce 9es szériás videókártya van benne.
okt. 27. 19:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"Nem hiszem hogy elbírná a Windows 10-et."

Nem csak Windows létezik.

Amin a Win7 elfut, azon egy zsír új Linux is, főleg, ha nem ragaszkodsz a legcsillivillibb felületekhez.

okt. 28. 08:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Esetleg még tehetsz egy próbát a MyPal böngészővel is, hátha...
okt. 28. 08:25
 9/9 anonim ***** válasza:
70%
Intel 1155-ös alaplapod van. A hardveraprón 2-3 ezer forint bele egy i5-2400-2500 processzor. Plusz 4 giga ram 2 ezer forint. 5 ezerből meg van a bővítés és a win10 vígan el van rajta. Tapasztalatból mondom.
okt. 28. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!