Mégis mi a fenét tudok kezdeni? Elegem van, nem bírom tovább lakótársammal.
Mindketten egyetemre járunk , mellette dolgozunk. Én elhiszem hogy szegény fáradt, mert sokat utazik a melóba de én nekem ebből elegem van. Tegnap vendégek voltak nálam, főztem , elmostam mindent magam után de hallom hogy panaszkodik, a konyha tip top volt majd a szobájából olyan büdös tányérokat hozott elő, hogy az valami hihetetlen. A tepsi amibe sütni akartam tiszta kosz volt, és kb a 2 hete odaszáradt húst úgy kellett lekaparjam róla. Mindig csak ledobálja valahova a cuccait majd sosincsenek meg, a reggeli , ebéd, bármi kaja rendszeresen ott van hagyva , 2 napig bírom utánna muszáj elmosnom, mindenre az a válasza hogy látom hogy mindig fáradt, nincs ideje semmire stb, az odaszáradt tejbedarát évekbe telik kikaparni az edényből.... büdös a konyha. 3 szobás a lakás , a fele cucca a nappaliba van szétdobálva, a nappaliban csak az ő cucca van, az előszobába a kabátom se tudom felakasztani, mert neki ott az összes amiből max 2t használ. A cipők ugyanez, minden szét van szórva, tegnap dobtam ki a nappaliból is a hajfestékes fóliákat.
Nem bírom el akarok költözni!
Vagy valami megoldás? Ha rászólok csak megsértődik
Költözz el ez sosem fog megváltozni.
Lusta, igénytelen dög, te mosogatsz helyette, miért változna?
Én is átéltem ugyanilyen körülményeket. Ráadásul én fiú létemre takarítottam lány után... Szerintem ez elég szégyen, és nem rám nézve.
Azért szerintem +18 felett az embert nem igen lehet megváltoztatni. Ha neki ez az igénye, vagy így nevelték, akkor felesleges megváltoztatni, még lehet csak rosszabbá tennéd a légkört. Éppen ezért nem anyásat kell játszani, hanem minél előbb elköltözni és előtte a leendő lakótárssal tisztázni ezeket a dolgokat. Számomra is jó tanulság volt. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!