Mégis mi a fenét tudok kezdeni? Elegem van, nem bírom tovább lakótársammal.
Mindketten egyetemre járunk , mellette dolgozunk. Én elhiszem hogy szegény fáradt, mert sokat utazik a melóba de én nekem ebből elegem van. Tegnap vendégek voltak nálam, főztem , elmostam mindent magam után de hallom hogy panaszkodik, a konyha tip top volt majd a szobájából olyan büdös tányérokat hozott elő, hogy az valami hihetetlen. A tepsi amibe sütni akartam tiszta kosz volt, és kb a 2 hete odaszáradt húst úgy kellett lekaparjam róla. Mindig csak ledobálja valahova a cuccait majd sosincsenek meg, a reggeli , ebéd, bármi kaja rendszeresen ott van hagyva , 2 napig bírom utánna muszáj elmosnom, mindenre az a válasza hogy látom hogy mindig fáradt, nincs ideje semmire stb, az odaszáradt tejbedarát évekbe telik kikaparni az edényből.... büdös a konyha. 3 szobás a lakás , a fele cucca a nappaliba van szétdobálva, a nappaliban csak az ő cucca van, az előszobába a kabátom se tudom felakasztani, mert neki ott az összes amiből max 2t használ. A cipők ugyanez, minden szét van szórva, tegnap dobtam ki a nappaliból is a hajfestékes fóliákat.
Nem bírom el akarok költözni!
Vagy valami megoldás? Ha rászólok csak megsértődik
Hasonló lakótársam volt, ráadásul egy iskolába jártunk, nyers hús napokig a pulton, stb. Fú de hasonló volt. Mi többen voltunk, kirúgtuk volna, de annyira retkedék pofátlan volt, hogy nem akart elmenni és valami pénzt követelt rajtunk, végül a főbérlő tette ki a szűrét, mert neki is elege lett belőle.
Főbérlőnek szólni? Mert lényegében akkor a lakást is amortizálja.
"Ráadásul én fiú létemre takarítottam lány után... Szerintem ez elég szégyen, és nem rám nézve. " Off, ne haragudj, "fiú létedre"? Lányok sem születnek takarítási génekkel, ahogy te sem foci génekkel.
A pedánsság nem nemfüggő...
Pont egy ilyen kérdésem lett volna, hogy ha szólok a bérbeadónak kirakhatja? Az áll a szerződésben hogy “ A bérbeadó jogosult a szerződést rendkívüli felmondással msgszüntetni a Bérlők súlyos szerződésszegése esetén, így különösen ha a Bérlők a Bèrbadóval vagy a lakókkal szemben az együttélés körülményeivel ellentétes , botrányos, tűrhetetlen magatartást tanusítanak.”
Nem egyszer jött már át a szomszéd is hogy üvölt a zene, hangos minden, nekem meg ég a pofám kimenni a lépcsőházba
Hát akkor kattanj be és törd szét a feje mellett a falon ^^
Úgyis le kell lépned, ha nem tudsz vele dűlőre jutni, akkor legalább tedd meg stílusosan.
Na mi lett?
Mire vársz? Nem mersz szólni a tulajnak?
Azért egy másik lakásba költözni nem nagy dolog. Kauciót azt a mostaniból visszakapod, lakbért itt is ott is fizetsz ha kicsit több akkor adj el valamit spórolj dhitel stb.
Ennyire nem tiszteled a saját életed, h szarba , retekbe , mocsokba élsz.
Szólj a tulajnak ha 1 héten belül nem változik. Márpedig nem fog.
Akkor költözz. Ne legyél csicska hülye gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!